ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χριστοφορίδης: “Πολεμάμε με… βέλη τα μπαζούκας”

Ο Αρης πολεμά με βέλη, έχοντας απέναντί του… μπαζούκας! Συμπέρασμα από τον Σπύρο Χριστοφορίδη, ο οποίος εκπροσώπησε τον Άρη στην τελευταία μάχη του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ. 

Διαβάστε τι δήλωσε ο κ. Χριστοφορίδης, στο novasports.gr, για την δικαστική περιπέτεια του Αρη:

-Πολύ δύσκολες ημέρες για τον Αρη, αναμφίβολα οι δυσκολότερες στην ιστορία του, με την ποδοσφαιρική ομάδα να αναγκάζεται για δεύτερη συνεχή σεζόν να αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική…

« Ζητούσαμε το αυτονόητο και την εφαρμογή του. Όταν μια-δυο-τρεις το αυτονόητο δεν τηρείται, τότε γίνεται αναμενόμενη η παράταση της μη τήρησής του. Το νομικό μας οπλοστάσιο έχει κι άλλα όπλα στη φαρέτρα του, μόνο που φαίνεται πως εμείς πολεμάμε με βέλη απέναντι στα μπαζούκας! Η συνείδησή μας όμως, ως Αρειανών και ως δικηγόρων, μας επιβάλλει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε…»

-Τι άλλο μπορεί να κάνει, πλέον, ο Αρης;

« Υπάρχει ένα θέμα με τη σύνθεση των δικαστών το οποίο εξετάζουμε, προκειμένου να ζητήσουμε με κλήση να ξανασυζητηθεί η υπόθεση από το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο με άλλη σύνθεση αποτελούμενο από ανώτατους και όχι από ανώτερους δικαστές. Βέβαια, αυτό, από ένα σημείο και μετά, είναι θέμα αντοχών και χρηματικών και πνευματικών και παράλληλα δεν αναιρεί ότι, αυτή τη στιγμή, η ομάδα είναι στη Γ΄ Εθνική και πρέπει να γίνει κι ένας σχεδιασμός».

-Αρα, ελπίδες αν δεν υπάρχουν, είναι ελάχιστες…

«Κοιτάξτε, οι ελπίδες, καμιά φορά δεν είναι μόνο πρακτικές, αλλά και ηθικές. Ο Αρης, αδικήθηκε κατάφωρα και ζητάμε από τους δικαστές να… επανεπινοήσουν το αυτονόητο! Ως εκ τούτου, όσο έχουμε τη σχετική εντολή από το ΔΣ του Ερασιτέχνη, εγώ και ο Χρήστος Γρόλλιος, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε».

-Τι σημαίνει πρακτικά η παραμονή του Αρη για άλλον έναν χρόνο στη Γ΄ Εθνική;

« Μόνο άσχημα πράγματα. Ειδικά αν λάβουμε υπόψη πως τόσο η βούληση της απερχόμενης κυβέρνησης, όσο και της προηγούμενης με το νομοσχέδιο Ανδριανού, ώστε να σταματήσει το ‘’ασανσέρ’’, δηλαδή, πέφτεις στη Γ΄ για να εξαγνιστείς απ΄ τα χρέη και ανεβαίνεις αβρόχοις ποσίν, τείνει σιγά-σιγά να εξαλειφθεί, δεν μπορώ να βρω κάτι θετικό απ΄ αυτή την εξέλιξη».

To Top