Χριστοφορίδης στο PRESSARIS: “Δεν είπα ποτέ για ΑΦΜ”

Το PRESSARIS επικοινώνησε πριν από λίγο με τον Σπύρο Χριστοφορίδη, σχετικά με το κομμάτι των δηλώσεων του σχετικά με το άρθρο 99 για το οποίο έγινε πολύ ντόρος.

Πρόκειται για το σημείο εκείνο κατά το οποίο μιλώντας στο “Αθλητικό Μετρόπολις” απαντάει σε ερώτηση “αν ο Άρης δεν μπει στο άρθρο 99, τότε θα πτωχεύσει;”.

Στην επίσημη δημοσίευση από τον ραδιοφωνικό σταθμό, μέσα από το σάιτ που διατηρεί γράφτηκαν επί λέξει τα εξής: «Αν δεν πτωχεύσει είναι πιθανόν να πάει στην Δ” Εθνική ή και στην Γ” με ένα διαφορετικό ΑΜΦ, αλλά θέλω να το αποφύγω αυτό και ας ελπίσουμε ότι δε θα φτάσουμε εκεί. Εμείς είπαμε να μπούμε στη μάχη και να παλέψουμε μέχρι εσχάτων».

Ο νομικός του Άρη με δήλωσή του διευκρινίζει  “Ότι κακώς αποτυπώθηκε το παραπάνω ως δήλωσή μου. Η πραγματική μου δήλωση ήταν η εξής: ‘Αν δεν πτωχεύσει είναι πιθανόν να πάει στην Δ’ Εθνική ή και στην Γ’ Εθνική αν γίνει ερασιτεχνική κατηγορία’. Ποτέ δεν είπα, ούτε άφησα να εννοηθεί κάτι σχετικό με το ΑΦΜ. Είναι ξεκάθαρο. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό το λάθος και ποιος ευθύνεται για την απομαγνητοφώνηση της δήλωσης. Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου”.

Μάλιστα, πριν από λίγο έγινε και η σχετική διόρθωση στο σάιτ του metrosport.

 

To Top