«Συμφώνησε το 68,5% των πιστωτών»

Ο νομικός του Άρη, Σπύρος Χριστοφορίδης, μίλησε για τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ, όπως προέκυψε από την αντικατάσταση δύο μελών, αλλά και για το άρθρο 99.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον «Αρένα»:

Για τη διοίκηση: «Να διευκρινίσουμε ότι δεν έχουμε διοίκηση Ειρηνοδικείου, αλλά έχουμε προσωρινή διαταγή από τότε που εξελέγη ουσιαστικά από την Κοινωνία Μελών με λαϊκή επιταγή το σχήμα Ηλιάδη. Το Ειρηνοδικείο έδωσε προσωρινή διαταγή, ανεβλήθη μια φορά η εκδίκαση της υπόθεσης και εκδικάστηκε σήμερα. Διατηρήθηκε, λοιπόν, η προσωρινή διαταγή και περιμένουμε τον διορισμό προσωρινής διοίκησης μέσα στον μήνα. Η διοίκηση μπορεί να λειτουργεί όπως τώρα, με το πρακτικό αναβολής που θα λάβουμε πιθανώς αύριο, με το οποίο προκύπτει ότι σήμερα, μετά το πέρας της διαδικασίας, αποφασίστηκε η διατήρηση, έστω και με αυτές τις δύο αλλαγές, της προσωρινής διαταγής, οπότε η διοίκηση συνεχίζει να λειτουργεί».

Για τις δυο αλλαγές στο συμβούλιο: «Η μια αλλαγή του Ερασιτέχνη ήταν αναμενόμενη και ανά πάσα στιγμή μπορεί ν΄ αλλάξει».

Για το άρθρο 99: «Είμαστε σε φάση προετοιμασίας. Η αναμονή συνοδεύεται από την απαιτούμενη προετοιμασία. Ελπίζουμε να γίνουν κάποιες συμφωνίες ακόμα, που θα αυξήσουν το ποσοστό μας μέχρι την ημέρα της δίκης. Οι συμφωνίες που έγιναν και προϋποθέτουν δόσεις που έπρεπε να τηρηθούν μέχρι και σήμερα, τηρούνται. Το 68.5% των πιστωτών έχει συμφωνήσει και χρειάζεται 60%. Είμαστε δηλαδή υπερκαλυμμένοι και όσο παραπάνω, θα είναι κέρδος για μας».

To Top