Χριστόπουλος: “Ταχύτητα, αγωνιστικότητα και πάθος τα στοιχεία του Άρη” (video)

Ταχύτητα, αγωνιστικότητα και πάθος είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Άρη σαν ομάδα, όπως υπογράμμισε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του… πολύ τρέξιμο μέσα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος επεσήμανε αρχικά πως “ο αγώνας με τον Άρη είναι σημαντικός για εμάς. Είναι μία δοκιμασία, στην οποία η ομάδα μας για να πάρει αποτέλεσμα θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα. Η ομάδα του Άρη χαρακτηρίζεται για την ταχύτητα, την αγωνιστικότητα και το πάθος με το οποίο αγωνίζονται οι παίκτες της. Σε συνδυασμό με την καυτή έδρα του Χαριλάου, εμείς θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε στην ψυχολογική πίεση που θα ασκηθεί στους παίκτες μας. Να αντιπαραθέσουμε και εμείς μεγάλη ανταγωνιστικότητα και πολύ τρέξιμο, και νομίζω με την ποιότητα που διαθέτουμε και την οργάνωση στο παιχνίδι, θα μπορέσουμε στο τέλος του αγώνα να είμαστε εμείς με τους τρεις πόντους της νίκης”.

Σε ερώτηση αν περιμένει τον Άρη διαφορετικό σε σχέση με το καλοκαιρινό φιλικό απάντησε πως “θα είναι τελείως διαφορετική η ομάδα του ΑΡΗ. Ήδη υπάρχει άλλο προπονητικό δίδυμο και προπονητικό τιμ στην ομάδα. Υπάρχουν και κάποιοι παίκτες που τότε δεν είχαν παίξει, όπως και από την πλευρά μας υπάρχουν κάποιοι που δεν είχαν παίξει. Οπότε είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από αυτό της προετοιμασίας”.

To Top