ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χρυσάφι από την Uder Armour για να… ντύνει την Ρεάλ Μαδρίτης

Την μπάνκα της αγοράς στον αέρα ετοιμάζεται να τινάξει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία διαπραγματεύεται «χρυσό» deal με εταιρεία αθλητικής ένδυσης!

Όπως αναφέρει το σημερινό φύλλο της Marca, οι Μαδριλένοι βρίσκονται σε συζητήσεις με την Under Armour, με το ποσό που έχει πέσει στο τραπέζι να αγγίζει τα 150 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

Αν τελικά οι δύο πλευρές φτάσουν σε συμφωνία, θα πρόκειται για το μεγαλύτερο deal στον παγκόσμιο αθλητισμό.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν παράπονα από την Adidas, με την οποία συνεργάζονται από το 1998 κι έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2020, καθώς αμείβονται με 40 εκατομμύρια ετησίως, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βάζει στα ταμεία της περισσότερα από 95 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο από την ίδια εταιρεία. Όσον αφορά την Μπαρτσελόνα, οι «μπλαουγκράνα» εισπράττουν ετησίως το ποσό των 85 εκατομμυρίων ευρώ από τη συμφωνία τους με τη NIKE.

Όπως αντιλαμβάνεται, λοιπόν, ο καθένας, οι «μερένχες» είναι έτοιμοι να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα στην παγκόσμια αγορά του αθλητισμού, ενώ -σε περίπτωση κλεισίματος του deal- θα γίνουν η 2η ευρωπαϊκή ομάδα που θα «ντύνεται» από την Under Armour, μετά την Τότεναμ.

Η εκτίναξη της συγκεκριμένης εταιρείας, ξεκίνησε από τη στιγμή που συμφώνησε να «ντύνει» αποκλειστικά τον Στεφ Κάρι, τον σούπερ σταρ του NBA και τον Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, ενώ στις ΗΠΑ έχει αρχίσει να εκτοπίζει τη NIKE στις αγορές.

Μένει, λοιπόν, να δούμε την κατάληξη των συζητήσεων ανάμεσα σε Ρεάλ και Under Armour, που σίγουρα θα προκαλέσουν εξελίξεις και σε άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

To Top