ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Χρυσές δουλειές” τα… franchise! Στην Τούμπα μεταγραφή πορτιέρο από τον Βόλο με μόλις… 6 συμμετοχές!

“Χρυσές δουλειές” για τα franchise! Κάτι σαν την παλιά διαφήμιση: Σαράφης στα Τρίκαλα, τώρα και στο Παρίσι! Μετά το… πετυχημένο πρότζεκτ του Ατρομήτου στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά και άλλων ομάδων, παίρνοντας δανεικούς από την ομάδα της εξυγίανσης, ζούμε πλέον μέρες του… Βόλου.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Οι νεοφώτιστοι παραχώρησαν με μεταγραφή (τα νούμερα δεν έγιναν γνωστά, γιατί άραγε;), του τερματοφύλακα Νίκου Μπουργάνη, ο οποίος… διέπρεψε πέρσι στην Football League με έξι (!) συμμετοχές. Μια μεταγραφή όμως που θα δοθεί… δανεική, κατά φοβερή σύμπτωση. Αυτά τα παιχνίδια της μοίρας… «Είναι αλήθεια ότι ο Νίκος Μπουργάνης πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. Μάλλον θα δοθεί δανεικός, αλλά δεν είναι δικό μας θέμα αυτό” δήλωσε κυνικά ο Αχιλλέας Μπέος.

Άλλωστε δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Στον Βόλο συνεχίζουν τον σχεδιασμό τους, με την ομάδα του Μπέου να βρίσκεται κοντά στο να κλείσει τρεις ποδοσφαιριστές δανεικούς από την,,, Τούμπα.

Ο λόγος για τους Μπαλογιάννη, Τσαούση και Διαμαντή, οι οποίοι είχανε συμμετοχές με την Κ20, με τον Μπαλογιάννη πάντως να έχει παραστάσεις και από την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Οι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές θα παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού, όπως κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί πριν λίγους μήνες χωρίς κάποιον περιορισμό με τον Ατρόμητο και τους Γιαννούλη, Κουλούρη, Χατζηισαΐα και Ουάρντα.

To Top