“Χρυσή τομή” με Κόκε! Θετικός και ο Σολάρι! Επιλέγει ο Άρης έναν από τους δυο!

Θετικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα του Σέρχιο Κόκε για τον Άρη, όπως τονίζουν στην Αλκμήνης! Στο μεταγραφικό κάδρο παίζει δυνατά και ο Εστέμπαν Σολάρι μετά την πρόταση που του έγινε από τους “κίτρινους”!

Η “χρυσή τομή” με τον Ισπανό επιθετικό έχει βρεθεί, μετά την πρόταση που του έγινε την περασμένη βδομάδα από τους κίτρινους, μέσω του ατζέντη και αδελφού του Χοσέ Μανουέλ Κοντρέρας, ο οποίος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη την περασμένη βδομάδα.

Αυτή είναι η αίσθηση που υπάρχει στους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος και αφορούν ουσιαστικά την αποδοχή της πρότασης που έγινε στον Κόκε.

Την ίδια ώρα, οι “κίτρινοι” έκαναν πρόταση στον Εστέμπαν Σολάρι, με τον 34χρονο (το θέμα της ηλικίας είναι αυτό που απασχολεί περισσότερο τους κίτρινους, μια και έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει μόλις δυο παίκτες ανά αγώνα, άνω των 33 χρόνων) Αργεντινό να είναι σε πρώτη φάση θετικός!

Ο Άρηςθα επιλέξει έναν από τους δυο, άσχετα εάν παίζουν ουσιαστικά σε διαφορετικές θέσεις αλλά η απόφαση “παγώνει” λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργου Γαλανού για τις επόμενες 48 ώρες, οπότε μέχρι την Πέμπτη δεν προβλέπεται κάποια εξέλιξη.

Εξαιτίας αυτών δεν μπήκαν σήμερα οι υπογραφές και με τον Φίλιππο Δάρλα.

 

To Top