Χρυσικόπουλος: “Σκληρή ομάδα ο Άρης, παίζει για 40 λεπτά στο όριο του φάουλ”

Ο Άρης φιλοξενεί αύριο (17:00) το Περιστέρι και ο Λίνος Χρυσικόπουλος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση, τονίζοντας τα στοιχεία που θα πρωταγωνιστήσουν στο παιχνίδι, με την σωματική επαφή να έχει τον πρώτο λόγο για εκείνον. Παράλληλα υπογράμμισε πως ο Άρης είναι μια σκληρή ομάδα, η οποία παίζει για 40 λεπτά στο όριο του φάουλ.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Χρυσικόπουλος στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας φίλοι μου

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των αγώνων της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, επιστρέφουμε ξανά στις υποχρεώσεις μας στην Stoiximan Basket League.

Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ σκληρή ομάδα, όπως είναι ο Άρης, η οποία παίζει για 40 λεπτά στο όριο του φάουλ.

Για να έχουμε ελπίδες να συνεχίσουμε το θετικό σερί των εκτός έδρας νικών μας θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα πολύ σκληρό παιχνίδι στο οποίο η σωματική επαφή θα έχει τον πρώτο λόγο.

Η συγκέντρωση μας πρέπει να είναι μεγάλη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, σε μια έδρα, όπου ο αντίπαλος εμφανίζεται βελτιωμένος.

Εμείς, θα πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, προκειμένου να αξιοποιήσουμε τα «όπλα» μας και να πετύχουμε τον στόχο μας».

To Top