ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χρυσοί οι Μυλωνέλης και Παναγιώτου του Άρη!

Με δύο χρυσά επέστρεψε η ομάδα τζούντο του Άρη από τα πανελλήνια πρωταθλήματα το Σαββατοκύριακο.

Όπως αναφέρει το arisac.gr: “Το Σαββατοκύριακο 4/5 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων/Κορασίδων Β΄ & Α΄ καθώς επίσης των Εφήβων/Νεανίδων και τον Νέων Ανδρών/Γυναικών.Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ συμμετείχε συνολικά με 12 αθλητές σε όλες τις ηλικιακές διαβαθμίσεις και κατόρθωσε να πάρει δύο χρυσά μετάλλια συνολικά, βάζοντας δύο ακόμη αθλητές του στην Εθνική ομάδα.

Το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -66 κιλών εφήβων κατέκτησε ο Αθανάσιος Μυλωνέλης μετά από μία σειρά  δύσκολων αγώνων, στους οποίους κατάφερε να επιβληθεί έναντι όλων των αντιπάλων του και να είναι για μία ακόμη φορά ο νικητής!

Το χρυσό μετάλλιο επίσης στην κατηγορία των -66 κιλών Νέων Ανδρών κατέκτησε ο Ελευθέριος Παναγιώτου ρίχοντας όλους τους αντιπάλους του με μία μεγάλη ποικιλία τεχνικών και αποδεικνύοντας την τεχνική και σωματική ανωτερότητα του στην κατηγορία.

Εδώ πρέπει να αναφέρουμε σίγουρα ότι και ο Παναγιώτου και ο Μυλωνέλης είναι δύο από τους αθλητές της ομάδας του Α.Σ. ΑΡΗΣ οι οποίοι έχουν κατορθώσει να έχουν μία ολόκληρη συλλογή μεταλλίων σε κάθε ηλικιακή κατηγορία στην οποία έχουν συμμετάσχει! Με αυτή την ανοδική σταθερή πορεία όλοι πλέον πιστεύουμε ότι είναι καιρός για να κοιτάξουν ακόμη πιο πάνω από το Ελληνικό επίπεδο και να συμμετέχουν σε ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις!

Οι υπόλοιποι αθλητές του Συλλόγου μας που συμμετείχαν στους αγώνες, απεκόμισαν και κέρδισαν σίγουρα μία σημαντική αγωνιστική εμπειρία η οποία σίγουρα θα τους αποδώσει καρπούς στο μέλλον.

Στον Α.Σ. ΑΡΗΣ είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τις νίκες των παιδιών και θα συνεχίσουμε με ακόμη περισσότερη δουλειά!

Επόμενος σταθμός για τους δύο χρυσούς πανελληνιονίκες το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ηλιάδης Cup, στο οποίο θα συμμετέχουν με την εθνική Ομάδα στις 25 Μαρτίου στην Αθήνα”.

 

To Top