ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χρυσόγονος: “Η Ευρώπη είναι ο φυσικός χώρος του Άρη”

Ο ευρωβουλευτής, Κώστας Χρυσόγονος βρέθηκε στο Καυτανζόγλειο και μίλησε για την νίκη του Άρη, όντας πιστός φίλος της κιτρινόμαυρης ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για τον χθεσινό αγώνα είπε:
Ήταν μία ικανοποιητική εμφάνιση της ομάδας για μένα και είχα την ευκαιρία να την παρακολουθήσω από κοντά μαζί με τον γιο μου. Η ομάδα είναι φανερό ότι έχει πάρει μία πολύ καλή πορεία με αξιόλογους παίκτες. Από την χρονιά εκείνη που είχαμε Κόκε, Χαβίτο, Κάλβο κλπ δεν είμαστε τόσο πλήρες, έμψυχο υλικό ποτέ όσο έχει σήμερα. Το καλό ξεκίνημα μακάρι να συνεχίσει και στις επόμενες αγωνιστικές. Ας κρατάμε μικρό καλάθι, το ζητούμενο είναι το επόμενο ματς. Δεν μπορούν να βγουν βάσιμα συμπεράσματα, μεταξύ 7ης και 10ης αγωνιστικής θα βγουν τα συμπεράσματα μέχρι τότε μπορούμε να πάμε και τρένο. Αυτό που βλέπουμε είναι ποδόσφαιρο ποιότητας.
Για το επίπεδο της ομάδας είπε:
Οι παίκτες που έχουν έρθει βρίσκονται σε άλλο επίπεδο. Παίκτες σαν τον Γκάμα είχαμε χρόνια να δούμε στον Άρη για να μη πω στην Ελλάδα. Ο Γιουνές και ο Ντιγκινί είναι πολύ καλοί όπως και ο Ματέο Γκαρσία. Περιμένουμε να δούμε και αυτούς που δεν έχουν παίξει ακόμα. Η ομάδα θα πάει καλά χρειάζεται στήριξη από τον κόσμο με ευπρεπής τρόπο. Τα εισιτήρια που κόπηκαν χθες δεν μπορεί να τα κόψει άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Είναι ζήτημα αν υπάρχουν άλλες 2-3 ομάδες. Πρέπει να σταθούμε στην ομάδα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.
Η Ευρώπη είναι ο φυσικός χώρος του Άρη. Ας μη ξεχνάμε άλλωστε ότι μισό αιώνα είμαστε αήττητοι στο γήπεδο μας. Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι που είχα πάει ήταν το 79 στο 3-1 με την Μπενφίκα.
To Top