ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χρυσόγονος: “Να ξαναζεσταθεί ο κόσμος του Άρη, δεν χρειάζονται γκρίνιες, αλλά υπομονή και στήριξη”!

Ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Κώστας Χρυσόγονος μίλησε με αφορμή την παρουσία του στο Κλεάνθης Βικελίδης και την αγορά ενός vip διαρκείας για να στηρίξει την προσπάθεια της αγαπημένης του ομάδας, του Άρη.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8

ια την βοήθεια του κόσμου στον Άρη και τα διαρκείας είπε:

Πρέπει να συμπαρασταθούμε όλοι οι Αρειανοί στην προσπάθεια που θα κάνει φέτος η ομάδα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι θα είναι μία προσπάθεια δύσκολη. Η επιστροφή μετά από τέσσερα χρόνια στην Σούπερ Λίγκα δεν είναι μικρή υπόθεση. Πέρα από το ηθικό πλεονέκτημα που έχει αυτή η ομάδα χρειάζεται και βοήθεια από τον κόσμο της. Δεν χρειάζονται γκρίνιες, χρειάζεται υπομονή πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα και στις καλές και στις δύσκολες στιγμές. Δεν πρέπει να έχουμε προσδοκίες ότι από την πρώτη στιγμή ερχόμενοι στην Σούπερ Λίγκα θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Ο στόχος πρέπει να είναι μία καλή παρουσία και η ανάκτηση επαφής με τον κόσμο, γιατί τα εισιτήρια στις κατώτερες κατηγορίες τα τέσσερα τελευταία χρόνια, η ομάδα δεν ήταν στο επίπεδο που θα έπρεπε. Δεν θέλω να μπαίνω δωρεάν, θέλω να καταβάλω την συμβολή μου. Ο καθένας μπορεί να υλοποιήσει ότι έχει δυνατότητα προκειμένου να στηρίξει τον Θεό του πολέμου στην επιστροφή του.

Πιστεύω ότι θα έχουμε μία καλή χρονιά. Σήμερα έγινε και η μεταγραφή ενός πολύ καλού επιθετικού, του Ντιγκινί αλλά η διοίκηση για να μπορέσει να τα βγάλει πέρα χρειάζεται οικονομική ενίσχυση και στήριξη από τον κόσμο. Φυσικά και οι παίκτες που θα κατεβαίνουν στο γήπεδο χρειάζονται την συμπαράσταση από τον κόσμο πάντα σε πλαίσια ευπρέπειας. Υπάρχουν πολλοί Αρειανοί στην πόλη. Μπορεί ένα μέρος του κόσμου να έχει «κρυώσει» λίγο λόγω της πτώσης της ομάδας αλλά τώρα πρέπει να ξαναζεσταθεί.

Για τον Άρη είπε:

Ο Άρης είναι η πιο ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης και από άποψη ιδρύσεως αλλά και από άποψη τίτλων. Κανείς δεν έχει τα πρωταθλήματα που έχει ο Άρης στη Θεσσαλονίκη. Αυτό μη το ξεχνάμε. Για εμένα είναι το μεγαλύτερο το ηθικό μέγεθος γιατί είναι μία ομάδα που μπαίνει στο γήπεδο για να κερδίζει πάντα.

Για την ισπανοποίηση του Άρη:

Ο προπονητής είναι ένας προπονητής αναγνωρισμένης αξίας είναι καινούριος στον ελλαδικό χώρο οπότε χρειάζεται μία πίστωση χρόνου όπως και ολόκληρη η ομάδα γιατί έλειπε τέσσερα χρόνια και να μη περιμένουμε ότι θα μπούμε και θα τους πάρουμε όλους παραμάζωμα. Πρέπει να έχουμε υπομονή, να συμπαρασταθούμε στην ομάδα. Αν το καταφέρουμε αυτό χωρίς επεισόδια όλα θα πάνε καλά.

Εννοείται χρειάζεται προσοχή στα οικονομικά γιατί είδαμε που μας οδήγησαν. Με μεταγραφές αεροδρομίου. Θυμάμαι εκείνον τον Αμορόζο που είχε βάλει μισό γκολ και αυτό έγινε καταλάθος. Θέλουμε παίκτες που θα ιδρώσουν την φανέλα και θα τιμήσουν τον σύλλογο.

To Top