ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χρυσόγονος: “Ξεκινάμε δράση με ομάδα πρωτοβουλίας για τον Άρη! Πρώτο στοίχημα το νέο Χαριλάου”

Ο Ευρωβουλευτής, Κώστας Χρυσόγονος μίλησε με αφορμή την δράση που αναλαμβάνει για την συγκρότηση ομάδας πρωτοβουλίας αιρετών της πολιτικής σκηνής για τα δικαιώματα του Άρη, τονίζοντας ότι η αναβάθμιση του γηπέδου Χαριλάου είναι το πρώτο στοίχημα!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για την οικογένεια του Άρη και αυτά που δικαιούται σαν ομάδα:

Πρέπει να συγκροτηθεί μια ομάδα πρωτοβουλίας από τους αιρετούς εν ενεργεία και πρώην Ευρωβουλευτές. Πρέπει να συμμετέχουν βουλευτές, δήμαρχοι, οι οποίοι σε συνεννόηση με τον Ερασιτέχνη να κινηθούν ώστε να υπάρχει αναβάθμιση του Κλεάνθης Βικελίδης. Αυτό είναι “ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ” γιατί ήδη υπάρχει εξέλιξη σε γήπεδα άλλων ομάδων. Όπως βοηθάει άλλες ομάδες πρέπει να βοηθήσει και τον Άρη να πάρει αυτά που δικαιούται.

-Για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων του Άρη:

Για να είναι πιο αποτελεσματική η διεκδίκηση πρέπει να στηριχθεί σε ανθρώπους που έχουν λόγο στον δημόσιο βίο. Θα το επιδιώξω στο άμεσο μέλλον, θα βγω μπροστά. Αναλαμβάνω δράση, για να συσταθεί η ομάδα πρωτοβουλίας. Θα προσπαθήσω να την συντονίσω. Θέλω να αναβαθμιστεί κτιριακά και περιβαλλοντικά το γήπεδο, για να είναι αντάξιο του ονόματος της ομάδας

-Για την αναβάθμιση:

Όσον αφορά τον περιβάλλοντα χώρο θα πρέπει να διαμορφωθεί. Σημαντική είναι η πρόσβαση στο γήπεδο. Να γίνει κάτι σημαντικό για τον Σύλλογο. Στα όρια της νομιμότητας και σε αυτά που δικαιούμαστε. Την τελική πρόταση πρέπει να την υπογράψει ο Ερασιτέχνης. Οι αιρετοί θα βοηθήσουν. Έχω σκοπό να μιλήσω με τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη. Η προσπάθεια πρέπει να είναι αντάξια του Συλλόγου μας. Είναι ένας από τους 5 Συλλόγους με τον μεγαλύτερο αριθμό φιλάθλων και οπαδών. Αυτό φαίνεται στον αριθμό των εισιτηρίων ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

-Για έναν μεγάλο επιχειρηματία που μπορεί να αλλάξει τον Άρη:

Δεν μπορεί να ξέρει κανείς. Δεν υπάρχει ορατό ενδιαφέρον που να βρίσκεται σε τάξη μεγέθους δισεκατομμυρίων. Θα ευχόμουν να υπήρχε η δυνατότητα στο μέλλον. Αλλά για να δημιουργηθούν αυτές οι προϋποθέσεις πρέπει να δείξει και η ομάδα το ίδιο. Αν υπάρξει μια καλή πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας μπορεί να βελτιωθεί η ελκυστικότητα για να την προσεγγίσουν μεγάλοι επιχειρηματίες. Στη Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ δεν ισχύει ο μεγάλος χορηγός που αναλαμβάνει μια ομάδα. Δεν είναι υποχρεωτικό ότι πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε τον μεγαλοεπενδυτή και αν δεν τον βρούμε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

-Για τον ποδοσφαιρικό Άρη του σήμερα:

Μακάρι να μπορέσουμε να το κερδίσουμε. Η συγκομιδή που έγινε μέχρι στιγμής δεν είναι κακή το δείχνει και η βαθμολογική θέση. Σε 11 ματς έχουμε 18 βαθμούς. Μια τέτοια βαθμολογία θα οδηγούσε με βεβαιότητα στην Ευρώπη. Με δεδομένο ότι υπάρχει μία ομάδα που έχει τιμωρηθεί σίγουρα. Ισχύει και ο νόμος των πιθανοτήτων δεν μπορεί να έχει μόνο δοκάρια. Άρα αν έχει και περισσότερη τύχη η ομάδα μπορεί να έχει μια ακόμη καλύτερη πορεία. Είμαι αισιόδοξος για την έξοδο στην Ευρώπη. Να τεθούν οι  βάσεις και από άποψη δυναμικότητας για να δημιουργηθεί τα επόμενα χρόνια μια ομάδα που μπορεί να χτυπήσει τίτλους. Γιατί αλλιώς διεκδικείς και παίκτες όταν έχεις βγει και στην Ευρώπη.

-Για την φανέλα του Άρη στο Ευρωκοινοβούλιο:

Οι οιωνοί είναι εξαιρετικοί. Το Ευρωκοινοβούλιο ομόρφυνε με την φανέλα του Άρη. Πάντα να αποφεύγουμε τα έκτροπα, τις βιαιότητες και τους βανδαλισμούς γιατί είδαμε ότι στοίχισε σε κάποιες ομάδες. Καλύτερα να πληρώνουμε λεφτά για να φέρνουμε παίκτες και όχι για πρόστιμα.

To Top