«Χρυσός» ο Δελαπόρτας!

Το Σαββατοκύριακο 28-29 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης τουρνουά, πάλης το οποίο διοργάνωσε  η τοπική ομάδα πάλης της Ευκαρπίας.

Σε αυτό συμμετείχαν 20 σύλλογοι απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και δύο από την Βουλγαρία και τα Σκόπια (στο σύνολο 150 αθλητές). Ο Άρης συμμετείχε με τον αθλητή, Αντώνη Δελαπόρτα, στην κατηγορία παμπαίδων (73kg), ο οποίος κατέλαβε την πρώτη θέση και κατέκτησε  το Χρυσό Μετάλλιο. Η προσπάθεια του αθλητή των «κίτρινων», όμως, δεν σταμάτησε στην κατηγορία παμπαίδων, καθώς με την παρότρυνση του προπονητή του, κ. Κώστα Κουρτίδη, αγωνίστηκε και στην κατηγορία παίδων, όπου εκεί κατέλαβε την 3η θέση και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, παρ΄ όλο που αγωνίστηκε με αθλητές μεγαλύτερης κατηγορίας από αυτήν που ανήκει.

Όλοι έμειναν πολύ ικανοποιημένοι με την απόδοσή του, ενώ κοντά στον Δελαπόρτα βρέθηκαν ο παλαιστής του συλλόγου, Γιώργος Κουλουχίδης, και ο έφορος πάλης του τμήματος πάλης, κ. Νικηφόρος Δελαπόρτας, χειρούργος ορθοπεδικός, ο οποίος ήταν και ο γιατρός των αγώνων.

Πηγή: www.arisac.gr

To Top