“Χρυσώνει” τον Σουάρες η Λίβερπουλ

Έτοιμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα η Λίβερπουλ για τον Λουίς Σουάρες, με πρόταση ανανέωσης βάσει της οποίας ο Ουρουγουανός ενδέχεται να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου.

Ο τεχνικός διευθυντής των “κόκκινων” Ίαν Έιρ έχει ήδη ταξιδέψει στην Βαρκελώνη, όπου και θα συναντηθεί με τον μάνατζερ του παίκτη, προκειμένου να του προτείνει ανανέωση του υπάρχοντος συμβολαίου που εκπνέει το καλοκαίρι του 2016.

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε αρχικό στάδιο προς ώρας, με την DailyMail να κάνει λόγο για διπλασιασμό αποδοχών, ήτοι ο Σουάρες θα λαμβάνει 200.000 ευρώ εβδομαδιαίως.

Στο Μέρσισαϊντ εργάζονται πυρετωδώς για να κρατήσουν το μεγάλο τους αστέρι, με την κίνηση αυτή να παρεκκλίνει από τη συνήθη πρακτική της διοίκησης, η οποία αποφεύγει να προβαίνει σε συζητήσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν. Η δαιμονιώδης φόρμα του Σουάρες, όμως, δεν αφήνει περιθώρια στους “κόκκινους”, αφού η μισή ποδοσφαιρική Ευρώπη καραδοκεί, προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του παίκτη.

Αν ευοδωθούν οι προσπάθειες των “reds” και επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα, τότε 26χρονος επιθετικός θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία της Λίβερπουλ, σε μια ομάδα που στην πρόσφατη ιστορία της μόνο έχουν αγωνιστεί παίκτες όπως οι Μάικλ Όουεν, Φερνάντο Τόρες και Στίβεν Τζέραρντ.

Πολλά θα κριθούν πάντως από το σε ποια θέση θα τερματίσει φέτος η ομάδα και αν θα καταφέρει να μπει στην προνομιούχο τετράδα, αφού το Τσάμπιονς Λιγκ φαίνεται να είναι η βασική επιθυμία του παίκτη και ένας από τους λόγους που ήθελε να αλλάξει φανέλα το περασμένο καλοκαίρι.

πηγή: sport24.gr

To Top