“Χρυσώνεται” ο Τσιτσιπάς, θα φύγει με… 700.000 ευρώ από το Τορίνο!

Τα χρηματικά έπαθλα στο ATP Finals είναι τεράστια για τους συμμετέχοντες με τον Στέφανο Τσιτσιπά να λαμβάνει ένα μεγάλο ποσό για τη νίκη του κόντρα στον Μεντβέντεφ.

Από την ημέρα που ανακοινώθηκαν τα ποσά που θα μοιράζονταν οι αθλητές που θα συμμετείχαν στο ATP Finals είχε γίνει ξεκάθαρο ότι όλοι, άλλος λιγότερο και άλλο περισσότερο, θα έπαιρναν σημαντικά ποσά.

Χαρακτηριστικό είναι το ποσό που θα πάρει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την επικράτησή του απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεφ. Κάθε νίκη στη φάση των ομίλων δίνει στους τενίστες 381.023€.

Αυτό είναι το ένα μέρος των χρημάτων που έχει εξασφαλίσει ο Στεφ. Το άλλο αφορά τη συμμετοχή του στο τουρνουά. Κάθε αγώνας στη φάση των ομίλων επιβραβεύεται με κάτι παραπάνω από 100.000 ευρώ.

Συνολικά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα πάρει για τους τρεις αγώνες που δεδομένα θα δώσει στους ομίλους άλλες 318.099 ευρώ. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεδομένα το Νο3 της Παγκόσμιας κατάταξης θα φύγει από το Τορίνο με περίπου 700.000 ευρώ (για την ακρίβεια 699.122€) ανεξάρτητα από το τι θα κάνει στη συνέχεια.

To Top