ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Χρωστάμε την άνοδο στον κόσμο του Άρη»

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Μίλτος Λιόνης, μίλησε για την σημερινή πρώτη προπόνηση και το κλίμα αβεβαιότητας που παρατηρείται στο σύλλογο μέχρι και σήμερα.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλ. Μετρόπολις”:

Για την αβεβαιότητα αναφορικά με την κατηγορία που θα αγωνιστεί ο Αρης: Όταν περνάμε δεύτερο καλοκαίρι αβεβαιότητας με μπαράζ η όχι το τα μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή. Όταν δεν καταφέρνεις αγωνιστικά το στόχο σου και προσπαθείς μέσω νόμων, τότε προφανώς σε τρώει το άγχος. Όταν δεν ξέρεις τι γίνεται, δεν έχεις ψυχική ηρεμία. Είμαστε με το τηλέφωνο στο χέρι».

Ενημερώθηκαν οι παίκτες: «Επίσημη ενημέρωση δεν υπήρξε από κανέναν, ούτε και εσείς οι δημοσιογράφοι ξέρετε. Σύμφωνα με τον κανονισμό, μόλις δημιουργούνταν τα κενά στη Β’ Εθνική, έπρεπε να έχει βγει απόφαση».

Για τα μπαράζ: «Δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα στα μπαράζ. Όμως δε νομίζω να γίνουν. Να κάνουμε δηλαδή μια βδομάδα προπονήσεις και να παίξουμε δύο τρεις αγώνες σε ανάλογο διάστημα. Είναι πολύ δύσκολο και για μας. Βάσει νόμων έπρεπε να γίνουν νωρίτερα, αλλά στην Ελλάδα είμαστε».

Ποιος θα προπονήσει την ομάδα, Καλαϊτζιδης ή Τεννές: «Ακούω και για τους δυο, θα δούμε ποιος θα μας προπονήσει. Ο κ Τεννές έχει πάρει πρωταθλήματα στη Β’ Εθνική, είναι ένας έμπειρος προπονητής».

Πως θα προετοιμαστεί η ομάδα μέσα σε αυτή την αβεβαιότητα: «Κοιτάξτε, με τα μπαράζ μας δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία. Ο καθένας πρέπει να κοιτάξει από τη μεριά του τι έκανε και τι δεν πρέπει να ξανακάνει. Το χρωστάμε όχι μόνο στον εαυτό μας αλλά και στον κόσμο και πρέπει να παίξουμε και για αυτούς».

To Top