Χρόνια Καλά σε όλους! Χαρούμενο το 2013 και υγεία σε όλον τον κόσμο!

Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά! Ευτυχισμένο το 2013 για όλους τους αναγνώστες του PRESSARIS και όλον τον κόσμο γενικότερα. Οι συντελεστές και οι συνεργάτες του PRESSARIS εύχονται πάνω από όλα υγεία για όλους και φυσικά νίκες και επιτυχίες για τα τμήματα του συλλόγου του Άρη, που μέσα σε όλες τις δυσκολίες από την οικονομική κρίση (και όχι μόνο…), παλεύουν για να επιβιώσουν και να συνεχίσουν να προσφέρουν χαρές στον κόσμο.

Το 2012 ήταν μια χρονιά δύσκολη για όλη τη χώρα, το ίδιο και για τον ελληνικό αθλητισμό και κατ’ επέκταση και για τον Άρη. Το 2013 είναι μια χρονιά που ξεκινάει με τις ίδιες δυσκολίες για όλους, φυσικά και για τον Άρη, που θα πρέπει να βρει τον τρόπο για να επιβιώσει, ξεπερνώντας τα προβλήματα που τον έχουν φέρει σε μια δυσχερή θέση.

Πάνω από όλα το PRESSARIS εύχεται υγεία και καθαρό μυαλό σε όλον τον κόσμο και παράλληλα δράττεται της ευκαιρίας να ευχαριστήσει τους αναγνώστες του για την στήριξη και την αγάπη που έχουν δώσει από τις 14 Σεπτεμβρίου 2011 που αυτή η ιστοσελίδα βρίσκεται στον… κυβερνοχώρο, αλλά και την κατανόησή τους, τις υποδείξεις τους, την καλοπροαίρετη κριτική και τις επισημάνσεις, από τις οποίες καθημερινά προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι.

Καλή χρονιά, λοιπόν, και συνεχίζουμε με την ίδια δύναμη την προσπάθειά μας!

 

To Top