ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Χρόνια πολλά Άρη! 105 χρόνια ζωής, 105 χρόνια επανάστασης!

Ξεχωριστή μέρα ξημερώνει. Μοναδική, σπουδαία, ξεχωριστή… Η 25η Μαρτίου 2019 μόλις διανύει τις πρώτες στιγμές της. Μια διαφορετική μέρα… Ο Άρης ανήμερα της 25ης Μαρτίου, μιας μεγάλης γιορτής της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας γιορτάζει τα 105α γενέθλιά του. Ο Άρης έγινε 105 χρόνων και σκορπίζει παντού την λάμψη, την ιστορία του μεγαλείο του… Ακόμη και στα πιο δύσκολα και δύσβατα μονοπάτια του.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Σαν σήμερα, πριν 105 χρόνια γεννήθηκε ο πιο ένδοξος και υπερήφανος σύλλογος της Μακεδονίας, γιατί έτσι είναι όχι στα λόγια και στην… εικονική πραγματικότητα που παρουσιάζουν οι ιερείς της προπαγάνδας, οι δούλοι του χρήματος και της υποτέλειας, αυτοί που ξεπούλησαν συνειδήσεις, ιδανικά, αξιοπρέπεια, τα πάντα για μια χούφτα… ρούβλια,, αλλά γιατί αυτό μαρτυρούν οι λαμπρές σελίδες της ιστορίας του.

Ο Άρης σβήνει σήμερα τα εκατό συν πέντε κεράκια του, έχοντας αποδράσει σε μεγάλο βαθμό από τα μεγάλα του προβλήματα, με πυξίδα την ιστορία, τον λαό του, το πάθος για επιβίωση, δικαίωση, γιγάντωση. Κοιτάει μπροστά, κοιτάει ψηλά!

Γιατί είναι το καμάρι της Μακεδονίας. Γιατί είναι ο ΑΡΗΣ!

Σίγουρα τα τελευταία χρόνια, οι… πανηγυρισμοί και τα πολλά χαμόγελα έδωσαν την θέση τους στην αγωνία, στον προβληματισμό, στις δυσκολίες. Ο σύλλογος μπορεί να συνεχίζει να μετράει τις πληγές του, που συσσωρεύτηκαν στην πορεία των δεκαετιών από εκείνο το πρωί της 25ης Μαρτίου του 1914 κι έπειτα, όταν σε ένα καφενεδάκι της περιοχής Βότση, έπαιρνε πνοή και φούντωνε η φλόγα της γέννησης ενός από τους πλέον ιστορικούς συλλόγους της χώρας.

Ο Άρης όμως , η οικογένεια του συλλόγου, γνωρίζουν όλοι, ότι είναι νικητής και θα πετύχει… ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΕ ΠΟΤΕ. Γιατί να λυγίσει τώρα… Τώρα που ήρθε, που επέστρεψε!

Το ποδόσφαιρο θέλει μέσα στο 105ο έτος της ιστορίας του, να επιστρέφει στην Ευρώπη, σε ρόλο πρωταγωνιστή, πάντα με σημαία την ανεξαρτησία.

Το μπάσκετ έχασε πολύτιμο έδαφος, πισωγύρισε, αλλά δεν λυγίζει. Έχει την “κιβωτό” του, είναι ο Αυτοκράτορας, έμαθε να είναι νικητής, ακόμη και κάτω από τα… δεσμά των δυσκολιών.

Ο Άρης μπαίνει στο 105ο έτος της ιστορίας του.

Ο Άρης βιώνει τη δική του… επανάσταση.

Είναι ο μόνος δρόμος για να ζήσει και να υπάρχει.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΗ!

To Top