ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Χρόνια Πολλά» στον δυναμικό σύνδεσμο στο Ντόρτμουντ από το Aris Athens Club!

Είκοσι χρόνια συμπληρώνει ο κιτρινόμαυρος σύνδεσμος “The Unity” στο Ντόρτμουντ, με το Aris Athens Club να στέλνει τις ευχές του.

Αναλυτικά: «Χρόνια πολλά στα αδέρφια μας THE UNITY από το Ντόρτμουντ για τα 20 χρόνια του Συνδέσμου τους.

Πολλές κιτρινόμαυρες βραδιές, εκδρομές, ξενύχτια σε συνδέσμους, γήπεδα και  δρόμους.

Τα παιδιά από τους UNITY ήταν εκεί στα καλά & στη στραβή…Αμέτρητες σκασιές σε γήπεδα εντός & εκτός έδρας. Από τα δύσκολα σε πέταλα όπως Αλεξανδρούπολη , Αρναία ,Σιδηρόκαστρο μέχρι τα καλά όπως μεγάλα ντερμπι και  Ευρωπαϊκους αγώνες της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ…

Πάρα πολλές φορές σηκώθηκαν στην πεταλάρα τους, ακόμη και σε μεγάλους τελικούς πανιά πολλών συνδέσμων του ΑΡΗ ,  αλλά & πολλά πανιά με μηνύματα για τον σύλλογο & διάφορα οπαδικά θέματα.

Αξέχαστες βραδιές στον σύνδεσμο τους όπου κάθε φορά που πηγαίνει οπαδός του ΑΡΗ τον υποδέχονται σαν αδερφό και τον καλωσορίζουν σαν να είναι στο δεύτερο του σπιτι…

Μαγικές εκδρομές με τραίνα λεωφορεία  ακόμα & για αγώνες της Β’ ομάδας.

Δυστυχώς λόγω της κατάστασης δεν θα μπορέσουμε να γιορτάσουμε τα 20 χρόνια παρέα όπως γιορτάσαν αρκετοί απο εμάς μαζί στο παρελθόν στα αξέχαστα πάρτυ των 10 και 15 χρόνων του συνδεσμου.

Ελπίζουμε να περάσει γρήγορα όλο αυτό & να βρεθούμε να πίνουμε μπύρες φωνάζοντας συνθηματάρες στο Χαριλαόυ,στο Westfalen Stadion και στους Συνδέσμους μας.

Alles gute zu 20 Jahren

THE UNITY ULTRAS DORTMUND

16.01.2001-16.01.2021

ARIS ATHENS CLUB Est.1984».

To Top