ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Χτίζει” σερί και ψυχολογία με νίκη κόντρα στον Ατρόμητο (20:15, PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης υποδέχεται τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:15 PRESSARIS LIVE) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Superleague και θέλοντας να διευρύνει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων.

Με νίκη οι κιτρινόμαυροι θα ανέλθουν κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ θα πάρουν ακόμη καλύτερη ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Άκης Μάντζιος έχει πολλές απουσίες να διαχειριστεί όμως παρόλα αυτά ο στόχος είναι ένας και αυτός είναι το τρίποντο.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Κυριαζής, Μοντόγια, Φατόρε, Φεράρι, Φαμπιάνο, Νταρίντα, Μπράμπτς, Βερστράτε, Ντουκουρέ, Πάρδο, Τζούρασεκ, Μενέντες, Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Λορέν Μορόν, Σαμόρα, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

Εκτός έμεινε ο Πάβισιτς λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική, ενώ, σταθερά θα απουσιάσουν και οι Οντουμπάτζο, Ματαρίτα, Ρουπ, Σαβέριο, Ζουλς και Δεληζήσης για διάφορους λόγους τραυματισμών.

Στην αντίπερα όχθη ο Ατρόμητος έφτασε στην Θεσσαλονίκη χωρίς τους Τζαβέλλα και Βέργο που έμειναν εκτός λόγω τραυματισμού.

Η αποστολή της ομάδας του Περιστερίου απαρτίζεται από τους: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Καμαρά, Κούντε, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Ντιρκς, Ρομπάιγ, Αντζιέλσκι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Α’ ΒΟΗΘΟΣ: ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Β’ ΒΟΗΘΟΣ: ΜΠΑΛΙΑΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

4ος: ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

To Top