“Χτίζει” σερί με το πέμπτο φετινό “διπλό”! (PRESSARIS-Αποστολή-LIVE, 15:00)

Στην τέταρτη του νίκη με τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς στον πάγκο στοχεύει ο Άρης που φιλοξενείται σήμερα (15:00) στην ουδέτερη έδρα του Κιλκίς από τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ΄Εθνικής.

Οι “κίτρινοι” θέλουν να πετύχουν την πέμπτη φετινή εκτός έδρας νίκη τους στο πρωτάθλημα, να παραμείνουν αρχικά στην δεύτερη θέση και εφόσον “στραβοπατήσει” ο Πανσερραϊκός να επιστρέψουν μετά από τέσσερις αγωνιστικές στην κορυφή.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός του Άρη είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει πλέον και τον Σίντι Σανιά που εξασφάλισε δικαίωμα συμμετοχής, ενώ τον προορίζει και για το βασικό σχήμα.

Ένα σχήμα στο οποίο για πρώτη φορά φέτος δεν θα υπάρχει καθαρόαιμο σέντερ φορ με τον Ντομπρασλινοβιτς να επιλέγει για την κορυφή τους Πόι και Ν΄Λουντούλου και να αφήνει στον πάγκο τους Καπνίδη-Κωνσταντινίδη.

Στην άμυνα επιστρέφει ο Φερνάντες, ενώ το ντεμπούτο του θα πραγματοποιήσει και ο Γεωργιάδης που θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας. Εκτός αποστολής ο Γκίνο μετά το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη την Παρασκευή, αλλά και γιατί βάση κανονισμού δεν μπορεί στο φύλλο αγώνα να δηλωθούν παραπάνω από τέσσερις ξένοι ποδοσφαιριστές.

Πιθανή ενδεκάδα Άρη (4-4-2): Φυσέκης, Σαμαράς, Φερνάντες, Λιόλιος, Γεωργιάδης, Σανιά, Καλογέρης, Σουνάς, Παπαδόπουλος, Πόι, Ν΄Λουντούλου

Στον πάγκο: Μπαϊμάκης, Λιόνης, Καπνιδης, Κωνσταντινίδης, Νάκας, Γκόλιας, Σταυρόπουλος

To Top