“Χτίζει” σερί, παραμένει σε τροχιά κορυφής και περιμένει! (PRESSARIS-LIVE, 15:00)

Η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα είναι πιο κοντά από ποτέ για τον φετινό Άρη, μετά την νίκη του επί του Άρη Ακροποτάμου που τον έφερε στο -2! Τι κι αν χρειάστηκε έξι αγωνιστικές γι αυτό, η ομάδα του Πάουλο Κάμπος με νίκη σήμερα(15:00) απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών στο “Κλ. Βικελίδης” καθιερώνεται αρχικά σε τροχιά κορυφής και εν συνεχεία περιμένει “σταβοπατήματα” των πρωτοπόρων, ώστε να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής.

Το βασικό ζητούμενο για τον 57χρονο τεχνικό είναι η -για πρώτη φορά φέτος- δεύτερη σερι νίκη του Άρη στο πρωτάθλημα και ταυτόχρονα δεύτερη δική του ως προπονητής της ομάδας. Τα προβλήματα, ωστόσο, για τον Βραζιλιάνο τεχνικό του Άρη δεν έλειψαν κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας.

Πέρα από τη δεδομένη απουσία του Βάσκο Φερνάντες, που αποβλήθηκε στην Ελευθερούπολη, προβλημάτισαν με τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν οι Σταυρόπουλος, Γιαννίτσης και Πόι. Πέραν του πρώτου που έμεινε προληπτικτά εκτός αποστολής οι άλλοι δύο είναι ανάμεσα στους “εκλεκτούς” του Κάμπος. Σίγουρος για την αρχική ενδεκάδα θεωρείται ο Μιχάλης Γιαννίτσης, ενώ η συμμετοχή του Πόι θα αποφασισθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Πιθανή ενδεκάδα Άρη: Καρατζιοβαλής, Λιόλιος, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Ψυχογιός. Προβατίδης, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Ατματσίδης, Καπνίδης, Πόι (ή Χιντασέλι)

Στον πάγκο: Μπαϊμάκης, Λεμονής, Λιόνης, Ρένια, Μαζουλουξής, Ντούνγκα, Xιντασέλι (ή Πόι)

Πιθανή ενδεκάδα Αναγέννησης Γιαννιτσών : Τεντώνης, Μπαμπαλής, Αγτζίδης, Σιδηρόπουλος, Ουζούνης, Σάρρος, Καρακάσογλου, Λυσίτσας, Μωϋσιάδης, Καραδήμος, Γκιορτσής

Στον πάγκο: Κατρατσέας,Καπουσούζης, Ξανθόπουλος,Βασιλειάδης, Κοροσιάδης, Πομάκης, Γκοτζαμάνης

To Top