ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χτίζουν χαρακτήρα και ταυτότητα με σωστά συστατικά

Η Διναμό Τιφλίδας δεν αποτελεί τον αντίπαλο για να μπορέσει να… κριθεί ο Άρης αγωνιστικά, ωστόσο οι κίτρινοι με τον χαρακτήρα που έβγαλαν στο παρκέ έδειξαν πως είναι έτοιμοι για τους δύο αγώνες με τη Νίζνι.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Υπάρχουν πράγματα που μπορεί να δει κανείς στον τρόπο που λειτουργεί μια ομάδα μέσα και έξω από το γήπεδο, που οδηγούν σε συμπεράσματα.

Ο Άρης έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση από την Τιφλίδα με το 90-64 όχι μόνο δεν έκανε… αγγαρεία, αλλά σεβάστηκε τη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ και την αντίπαλό της, ενώ έδειξε ευθύνη και σε όσους βρέθηκαν χθες στο Παλέ.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου έπαιξε σα να μην είχε γίνει ο αγώνας στην Τιφλίδα, έβγαλε ενέργεια, ένταση, ομαδικότητα, πάθος μέσα στο γήπεδο. Αυτά τα στοιχεία διαμορφώνουν και τον χαρακτήρα της και το μέταλλό της που τώρα αρχίζει να δημιουργείται.

Θα μπορούσε να σταθεί κανείς σε στατιστικά στοιχεία, είτε στην απαράδεκτη αστοχία από τις βολές (8/26), είτε στο εξωπραγματικό ποσοστό στα τρίποντα (16/27), αλλά μπάσκετ είναι και πολλά περίεργα μπορούν να συμβούν.

Η σταθερά του Άρη είναι ότι όλοι ανεξαιρέτως παίζουν άμυνα, όλοι είναι έτοιμοι να βουτήξουν στο παρκέ για μια χαμένη μπάλα, ο ένας δίνει το χέρι στον άλλον και ο πάγκος είναι απολύτως ενεργός.

Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι η βάση του Άρη και με αυτά θα πορευτεί και κόντρα στη Νίζνι και σε όλη τη σεζόν.

To Top