ΜΠΑΣΚΕΤ

“Χτενίζουν” την Ελλάδα για ταλέντα οι άνθρωποι των τμημάτων υποδομής του Άρη

Η χρονιά για το εφηβικό τμήμα του Άρη ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στα Τρίκαλα, όμως η δουλειά για τους ανθρώπους των τμημάτων υποδομής του Ερασιτέχνη… τώρα ξεκινάει!

Άνθρωποι του Άρη προσπαθούν να βρουν ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα στις ηλικίες αυτές, ώστε να στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής (παιδικό, εφηβικό) και να ετοιμάσουν παίκτες για να δώσουν στην ανδρική ομάδα. Αποστολή ιδιαίτερα δύσκολη, γιατί είναι μαθηματικά βέβαιο ότι γίνεται κάθε χρονιά να υπάρχει ένας Μποχωρίδης, ένας Βεζένκοφ ή ένας Παπανικολάου, όμως οι άνθρωποι του Άρη “χτενίζουν” την ελληνική επικράτεια για να κάνουν το καλύτερο δυνατό.

Μόνο τα τελευταία πέντε χρόνια ο Άρης έχει κατακτήσει τέσσερις φορές το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης και τρεις φορές το πρωτάθλημα Ελλάδας στο εφηβικό. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι έχει αναδείξει εννιά παίκτες που αγωνίζονται σε επίπεδο Α1 (Παπανικολάου, Χρυσικόπουλος, Μούρτος, Μποχωρίδης, Βεζένκοφ, Πουλιανίτης, Μήτογλου, Μπένας, Κακαρούδης) και 17 παίκτες που φέτος αγωνίστηκαν σε ομάδες της Α2 και της Β’ Εθνική.

Το τμήμα σκάουτινγκ του Άρη έχει δύσκολη δουλειά, αλλά βρίσκεται παντού σε όλη την Ελλάδα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

To Top