ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Χτυπάει» γερμανικό δίδυμο ο Κλοπ! (video)

«Κατά την άποψή μου θα είμαι εδώ για αρκετό καιρό, οπότε θέλω να φτιάξω ένα μακροπρόθεσμο πλάνο και να κάνω αρκετές αλλαγές. Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα όταν είσαι σε μια ομάδα για τρεις μήνες, αλλά πολλά περισσότερα και σημαντικότερα όταν κάθεσαι για μεγάλο διάστημα», είχε δηλώσει προ ημερών ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έχει αρχίσει ήδη να καταστρώνει το πλάνο για την Λίβερπουλ της νέας σεζόν.

Έχοντας ήδη αποκτήσει τον 24χρόνο διεθνή Καμερουνέζο στόπερ της Σάλκε Ζοέλ Ματίπ (ελεύθερος) και τον ταλαντούχο 19χρόνο μέσο του Ερυθρού Αστέρα, Μάρκο Γκρούιτς, ο Κλοπ έχει -σύμφωνα με την BILD- στρέψει την προσοχή του στην ενίσχυση του τέρματος και του αριστερού άκρου της άμυνας, δύο θέσεις που δείχνει να «πονά» η Λίβερπουλ φέτος.

Και σε ποια αγορά θα κοιτούσε ο Κλοπ; Μα φυσικά σε αυτή της Bundesliga, την οποία παίζει στα δάχτυλά του!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, λοιπόν, η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για δύο ποδοσφαιριστές της Κολωνίας: τον Τίμο Χορν και τον Γιόνας Έκτορ

Ο πρώτος, 22 ετών και ύψους 192 εκατοστών, είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Κολωνίας τα τελευταία 4 χρόνια και διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Γερμανίας. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ροντόρφ το 1999 και το 2002 μεταπήδησε στις ακαδημίες των «κριαριών». Έχει συμβόλαιο ως το 2019, η αξία του εκτιμάται στα 8 εκατομμύρια και εκπροσωπείται από το ίδιο γραφείο με τους Μάρκο Ρόις, Μάριο Γκέτσε, με τους οποίος ο Κλοπ είχε συνεργαστεί στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο δεύτερος, 25 ετών, αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, έχοντας 28 συμμετοχές και 3 ασίστ φέτος. Τη σεζόν 2009-10 φόρεσε τη φανέλα της Αουρσμάχερ, από το 2010 ως το 2013 αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα της Κολωνίας, έχοντας, ωστόσο, από το 2012 κάποιες συμμετοχές με την πρώτη ομάδα των Γερμανών. Ο 10 φορές διεθνής αμυντικός κοστολογείται στα 10 εκατομμύρια ευρώ, με το συμβόλαιό του να εκπνέει το 2018.

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών θέλουν την Γιουβέντους να ενδιαφέρεται για τον Κρίστιαν Μπεντέκε, τον οποίο δε δείχνει να υπολογίζει ο Κλοπ, ενώ στενό… «μαρκάρισμα» στον Τζόρνταν Χέντερσον κάνει η Γουέστ Χαμ, που δύσκολα πάντως θα φύγει από το «Άνφιλντ».

Δείτε τους δύο υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους εν δράσει:

To Top