Χτύπησε ο Μαζουλουξής, μετράει αντίστροφα ο Σταυρόπουλος

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα ποδοσφαιριστές του Αρη.

Όπως ενημέρωσε το arisfc.gr: “Όσοι αγωνίστηκαν στον κυριακάτικο αγώνα με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Μίλτος Λιόνης, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Ηλίας Σταυρόπουλος (ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στην ποδοκνημική) μπορεί και σήμερα να ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, ωστόσο έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για την σταδιακή επιστροφή του σε προπονητικούς ρυθμούς.

Ο Κυριάκος Μαζουλουξής, που χτύπησε στο πόδι (στο πέμπτο μετατάρσιο) στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, θα υποβληθεί σε ακτινολογικές εξετάσεις, προκειμένου να γίνει εκτίμηση του τραυματισμού του από τον γιατρό της ομάδας μας, Βαγγέλη Πανταζή.

Να σημειωθεί ότι στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Απόλλωνα Αρναίας (Κυριακή, 07/12) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος), επανέρχεται ο Δημήτρης Σουνάς, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα έχουν ρεπό”.

To Top