Χωρίζει ο Ικάρντι και χάνει το ματς της Παρί με τη Λειψία

Στο Παρίσι επέστρεψε ο Μάουρο Ικάρντι, αλλά αποκλείστηκε από τον αποψινό αγώνα (19/10, 22.00) του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λειψία λόγω οικογενειακών προβλημάτων.

Ο Αργεντινός επιθετικός επέστρεψε στο Μιλάνο το περασμένο Σαββατοκύριακο για να συναντήσει τη σύζυγό του και μάνατζερ του Γουάντα Νάρα μετά τις κατηγορίες προς το πρόσωπό του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αργεντινή, η Γουάντα Νάρα θέλει να χωρίσει με τον Ικάρντι καθώς ανακάλυψε μια σχέση μεταξύ του επιθετικού και της Αργεντινής ηθοποιού, Ευγενίας Σουάρες. Ο πρώην αρχηγός της Ίντερ, έχασε τις δύο τελευταίες προπονήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς απέναντι στην γερμανική ομάδα.

Ωστόσο, σύμφωνα με την L’Equipe, δεν θα είναι διαθέσιμος απόψε λόγω οικογενειακών θεμάτων. Ο Ικάρντι δεν αισθάνεται έτοιμος να παίξει και εμφανίζεται αρκετά επηρεασμένος. Ο αντίκτυπος του χωρισμού τους στην ιδιωτική ζωή του παίκτη μένει να φανεί, δεδομένου ότι η Γουάντα Νάρα είναι επίσης και ατζέντης του. Το συμβόλαιο του Αργεντινού επιθετικού λήγει τον Ιούνιο του 2023 και οι Ιταλοί έχουν αρχίσει να συζητούν για επιστροφή στην Serie A με τις Γιουβέντους και Μίλαν να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

To Top