ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χωρίς Άρη το δ..σ της Φούτμπολ λιγκ – Απειλούν με… κυρώσεις τους απόντες!

Χωρίς τον Άρη πραγματοποιήθηκε το σημερινό δ..σ της Φούτμπολ λιγκ, την ώρα που απειλούν με… κυρώσεις τους απόντες!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Soccerplus για τρίτη φορά μέσα σε έναν μήνα αναβλήθηκε προγραμματισμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Football League λόγω έλλειψης απαρτίας. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να επιβληθούν κυρώσεις σε ΠΑΕ που απουσιάζουν επανηλλειμένα.

Το μεσημέρι Πέμπτης (29/12) στα γραφεία της Football League παρόντες ήταν εκπρόσωποι των ΠΑΕ Απόλλων, Αχαρναϊκός, Κισσαμικός, Πανελευσινιακός, ΟΦΗ και άλλοι, οι οποίοι όμως δεν έφταναν προκειμένου να υπάρχει απαρτία και να γίνει το ΔΣ. Απούσες είναι κατ’ επανάληψη συγκεκριμένες ΠΑΕ όπως Σπάρτη, Πανθρακικός, Άρης, Αγροτικός Αστέρας και Καλλονή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus αποφασίστηκε στο επόμενο ΔΣ, να εξεταστεί από τη νομική υπηρεσία το ενδεχόμενο να υπάρχουν κυρώσεις στους εκπροσώπους και τις ομάδες που αδικαιολόγητα δεν έχουν δώσει το «παρών» σε τρία συνεχόμενα ΔΣ!

Το προγραμματισμένο ΔΣ μετατράπηκε για ακόμη μία φορά σε άτυπη συζήτηση με τον εκπρόσωπο του Απόλλωνα να λέει ότι πρέπει να ληφθούν γρήγορα αποφάσεις διότι τα λειτουργικά έξοδα της μικρής λίγκας είναι μεγάλα, τα μισθολογικά έξοδα ανέρχονται σε 150.000 ευρώ (αφορούν τους υπαλλήλους της Football League) και όσο η κατάσταση διαιωνίζεται τόσο το πρόβλημα θα μεγαλώνει.

Αποφασίστηκε εξάλλου στις αρχές του χρόνου να υπάρξει νέα συνάντηση με τη Super League ώστε να βρεθεί λύση στα χρήματα που ζητάει από αυτήν η μικρή λίγκα.

To Top