Χωρίς αμερικανική βοήθεια, αλλά με ελληνική εμπειρία κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Ο Άρης θα ήθελε να είναι διαφορετικά τα πράγματα σήμερα (18.45) στο Αλεξάνδρειο για την πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό. Να αγωνιστεί πλήρης, να μην έχει αποκλειστεί από την Κηφισιά… Αυτά δεν συμβαίνουν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι κίτρινοι δεν θα κατέβουν σήμερα στο Παλέ για να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό.

Οι κίτρινοι θα αγωνιστούν μόνο με τους Έλληνες παίκτες που έχουν στο ρόστερ τους, συν τον Μοχάμεντ Πάσαλιτς. Ακόμα και ο Δημήτρης Βεργίνης που έχει συμφωνήσει προφορικά, θα βρίσκεται στο Παλέ, αλλά με πολιτικά. Αμερικανοί δεν υπάρχουν. Ίσως να μην είναι καν στο γήπεδο σήμερα.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα παρατάξει απέναντι σε μια πλήρη ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός, την εμπειρία των τεσσάρων Ελλήνων – Ασημακόπουλος, Χαρίσης, Καραποστόλου, Πελεκάνος – το ταλέντο του Πάσαλιτς, αλλά και τον ενθουσιασμό που μπορούν να δώσουν οι νεαροί Σαρικόπουλος, Μποχωρίδης, Βεζένκοφ.

Από το σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού που κυρίως στηρίχθηκε στον πρόσφατο αγώνα του με την Ρεάλ, ο Αλεξανδρής διαπίστωσε πως το σημαντικότερο “πρόβλημα” είναι ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης και ο τρόπος αντιμετώπισής του. Σαφώς και δεν είναι το μόνο, γιατί ο Παναθηναϊκός αν και καινούρια ομάδα, δεν στερείται λύσεων και βάθος πάγκου και αυτό το γνωρίζουν καλά και ο Αλεξανδρής και οι παίκτες του.

 

To Top