ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χωρίς… ανάσα, Βανουάτου-Μικρονησία 46-0! (video)

Το σκορ που θα διαβάσετε παρακάτω είναι αληθινό! Τα νησιά Βανουάτου έφτασαν σε… θρίαμβο με 46-0 κόντρα στην Μικρονησία! Μιλάμε για αγώνα που έγινε σε πλαίσιο προκριματικού τουρνουά κάπου στον… Ειρηνικό για τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Το ημίχρονο ήταν 24-0 στο ημίχρονο, ενώ στο 25’ ο… φωτεινός πίνακας έγραφε 12-0!

Για την ομοσπονδία πολιτειών της Μικρονησίας αποτελεί ήττα ρεκόρ! Ο Γιαν Καλτάκ ήταν πρώτος σκόρ του Βανουάτου, σημειώνοντας 16 γκολ! Είναι χαρακτηριστικό πως η Μικρονησία να έχει δεχτεί στους τελευταίους τρεις αγώνες της για την προκριματική φάση των Ολυμπιακών Αγώνων του Ειρηνικού, συνολικά 114 (!!!) γκολ! Εκτός από τα 46 από το Βανουάτου, «έφαγε» 30 από την Ταϊτή και 38 από τα νησιά Φίτζι!

Η νίκη των Φίτζι, είχε ξεπεράσει το προηγούμενο ρεκόρ σε αγώνες του Ειρηνικού, ενώ αυτή της Ταϊτή, είχε ισοφαρίσει το προηγούμενο. Η Ταϊτή είχε νικήσει επίσης με σκορ 30-0 τα Νησιά Κουκ, στους Αγώνες του Ειρηνικού το 1971. Οι αγώνες του Ειρηνικού είναι μία αθλητική διοργάνωση πολλών αγωνισμάτων, που διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια, ως προκριματικοί για τους Ολυμπιακούς! Σε ότι αφορά στο Μουντιάλ πολλές από αυτές τις ομάδες παίζουν άλλωστε στη ζώνη της Ωκεανίας…

To Top