ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς… ανάσες και με τις λίγες επιλογές του ο Άρης κάνει “στροφή” στην ΑΕΚ

Το χθεσινό ματς με τον Παναθηναϊκό είναι… παρελθόν, με τον Άρη να έχει μία ακόμα αγωνιστική υποχρέωση μέσα σε λίγα μόλις 24ωρα, καθώς υποδέχεται την Κυριακή (5/7, 19.15) την ΑΕΚ.

Οι “κιτρινόμαυροι” δίνουν συνεχόμενα παιχνίδια από το ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, ανά τρεις ημέρες, καθώς ακολούθησε η ρεβάνς του Κυπέλλου, η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και το χθεσινό ματς του ΟΑΚΑ.

Για να ολοκληρωθεί σύντομα το πρωτάθλημα, υπάρχει μία ακόμα εμβόλιμη αγωνιστική, την επόμενη εβδομάδα. Ο Άρης θα φιλοξενήσει την Κυριακή την ΑΕΚ και έπειτα την Τετάρτη τον Ολυμπιακό.

Μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση για τον Άρη, που χθες κατέβηκε στην Αθήνα με 15 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, εκ των οποίων ο ένας, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, προφασίστηκε τραυματισμό κι έτσι δεν πρόκειται να αγωνιστεί άλλο.

Όσον αφορά την αναμέτρηση της Κυριακής, επιστρέφει στη διάθεση του Ένινγκ ο τιμωρημένος χθες Δεληζήσης, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν μπορεί να αγωνιστεί ο Σόουζα.

Ο Ντουάρτε σήμερα θα ενημερωθεί για την κατάσταση του τραυματισμού του, ωστόσο, την Κυριακή είναι δεδομένο πως δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί.

To Top