Χωρίς απουσίες η Λάρισα κόντρα στον Άρη

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθεί η Λάρισα απέναντι στον Άρη αύριο στο κλειστό της Νεάπολης.

Η επίσημη ενημέρωση της Λάρισας ανέφερε: “Η έβδομη αγωνιστική της Basket League 2020-2021 είναι πλέον παρελθόν, η σπουδαία εμφάνιση του Τζέρι Σμιθ δε συνδυάστηκε με επικράτηση της ομάδας μας επί του Ιωνικού, στο ποδαρικό των «μαχών» εντός έδρας.

Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια ύστερα από μέρες απραξίας λόγω περιστατικών του Covid-19 στη λίγκα έπαιξε το ρόλο της, ωστόσο, ο προβληματισμός του Λίνου Γαβριήλ για την εικόνα της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory είναι έκδηλος, καθώς γνωρίζει ότι υπάρχει ποιότητα στο δυναμικό που διαχειρίζεται, ειδικότερα μετά την προσθήκη του Ντέβιον Μπέρι στη περιφέρεια.

Ο Κύπριος κόουτς προετοίμασε εντατικά το σύνολο του για την εξ αναβολής αναμέτρηση (5η αγωνιστική) με τον Άρη BC που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης (16/12 – 20:00/ ΕΡΤ3 Live), για τη δεύτερη εβδομάδα που οι «κυανόλευκοι» δίνουν δύο παιχνίδια, καλύπτοντας κενά του προγράμματος.

Η Basket League έχει μπόλικο ενδιαφέρον και τούτη η «μάχη» της ομάδας απέναντι στους καλαθοσφαιριστές του Σάββα Καμπερίδη αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο για τη συνέχεια, καθώς μέχρι το νέο έτος οι υποχρεώσεις είναι πολλές και καλούνται οι παίκτες να μαζέψουν νίκες στο ενεργητικό τους.

Στα αγωνιστικά ζητήματα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Davion Berry υπολογίζεται κανονικά από το τεχνικό επιτελείο, μιας και «έβγαλε» διάθεση και φρεσκάδα στις προπονήσεις τις εβδομάδας φανερώνοντας πως ήρθε στη Λάρισα για να κάνει τη διαφορά.

Το πρόγραμμα της προπόνησης μία ημέρα πριν τον αγώνα με τους «κίτρινους» περιείχε τακτική προσαρμογή πάνω στο αγωνιστικό στιλ του Άρη BC, αλλά και προβολή video για να προσεχθούν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες από τους παίκτες, ενόψει της δύσκολης δοκιμασίας.

Το δυναμικό της ομάδας: Μούρτος, Καμάρας, Τσιούλκας, Καμπερίδης, Κώττας, Παπαδάκης, Σπυρόπουλος, Μόσιαλος, Goodwin, Brown, Rush, Smith, Webb, Berry”.

To Top