Χωρίς Βεζένκοφ, Μποχωρίδη με ΧΑΝΘ

Χωρίς τους Βεζένκοφ και Μποχωρίδη (φωτογραφία), οι οποίοι θα βρίσκονται στην Αθήνα για τον αγώνα της ανδρικής ομάδας με τον Πανιώνιο, το εφηβικό τμήμα του Άρη αγωνίζεται αύριο (14:30) με την ΧΑΝΘ με στόχο να διατηρήσει το αήττητο σερί του.

Έπειτα από πολλές ημέρες αγωνιστικής απραξίας λόγω της αργίας της 26ης και 28ης Οκτωβρίου οι παίκτες του Νίκου Δημητρίου επιστρέφουν στα παρκέ με μία ακόμη δύσκολη αναμέτρηση εκτός έδρας. Οι απουσίες των δύο αθλητών ενδέχεται να επηρεάσουν την απόδοση της ομάδας καθώς αποτελούν δύο αξιόπιστες λύσεις όσον αφορά το σκοράρισμα. Παρόλα αυτά οι «κίτρινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν το ματς και θέλουν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν πλην του Κώστα Αμπατζά ο οποίος δεν έχει ντεμπουτάρει ακόμα με την φανέλα του Άρη ενώ στην ΧΑΝΘ αγωνίζεται ο πρώην «κίτρινος» και περσινός κάτοχος του πανελληνίου πρωταθλήματος με τους παίδες, Βασίλης Σταματέλος ο οποίος δόθηκε με υποσχετική στην ιστορική ομάδα. Την αυριανή αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Θεοδώρου, Κιαπίδης.

To Top