ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς βιασύνη και με καθαρό μυαλό η επιλογή του επόμενου τεχνικού διευθυντή

Χωρίς βιασύνη και με καθαρό μυαλό η επιλογή του επόμενου τεχνικού διευθυντή. Έτσι περιγράφεται η κατάσταση στον Άρη, μετά από την παραίτηση του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Με δεδομένο ότι σύμφωνα με όσα διαβεβαιώνουν τόσο ο απερχόμενος τεχνικός διευθυντής, όσο και ο ίδιος ο Θόδωρος Καρυπίδης, υπάρχουν τα θεμέλια στον Άρη για να υπάρξει συνέχεια και ομαλότητα, οι κιτρινόμαυροι θέλουν να κάνουν με προσοχή και σταθερότητα το επόμενο βήμα. Άλλωστε, ο ίδιος ο Διαμαντόπουλος έχει τονίσει ότι θα ολοκληρώσει τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν και ήταν στο πεδίο δράσης του, πριν αποχωρήσει.

Μέσα σε αυτό το κάδρο, ο Καρυπίδης δείχνει διατεθειμένος να αποφασίσει με καθαρό μυαλό και σε κάθε περίπτωση όχι κάτω από πίεση. Ήδη από τα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει ως σενάρια (π.χ. Νέτο, Χαριστέας) για τον ένα ή τον άλλο λόγο δεν έχουν ουσιαστική βάση για την “επόμενη μέρα”, με βάση τα σημερινά δεδομένα.

Ο επικεφαλής των κιτρινόμαυρων θέλει να αναλύσει τις περιπτώσεις που ενδεχομένως προκύψουν, να “ζυγίσει” αυτά τα δεδομένα πριν αποφασίσει την καλύτερη και ασφαλέστερη επιλογή, σε μια θέση ιδιαίτερης σημασίας για την λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Εκείνο που προέχει αυτήν την στιγμή είναι να υπάρξει ομαλή συνέχεια και ηρεμία στην ομάδα, προκειμένου να ξεκινήσει με επιτυχία το νέο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης με μια νίκη κόντρα στον ΟΦΗ το ερχόμενο Σάββατο.

To Top