Χωρίς Γιαννούλη απόψε η Εθνική

Ακόμα μία απουσία καλείται να διαχειριστεί ο Τζον Φαν’τ Σχιπ στο αποψινό πολύ απαιτητικό παιχνίδι με τη Σουηδία στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος στη διάρκεια της χτεσινής τελευταίας προπόνησης στον Άγιο Κοσμά τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση μόνος του στον αυχένα, τίθεται οριστικά εκτός της αποψινής αναμέτρησης. Ο Έλληνας αμυντικός υπέστη μυικό σπασμό από μία κίνηση που έκανε στη διάρκεια του προγράμματος και το ιατρικό τιμ θέλησε να δει πως θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του στη διάρκεια της νύχτας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν μπορεί να ξεπεράσει σε χρόνο εξπρές το πρόβλημα που αποκόμισε χτες.

Τα νέα δεν είναι καθόλου καλά, καθώς ο Γιαννούλης συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις και δε θα είναι στη διάθεση του Φαν’τ Σχιπ, ο οποίος έχει έναν επιπλέον «πονοκέφαλο» μετά τις απουσίες των Φορτούνη, Πέλκα, Κουρμπέλη, Μασούρα, Γαναλόπουλου και Γιακουμάκη. Μοναδικό θετικό η επιστροφή του Κάρλος Ζέκα, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του, ενώ προσπάθεια να βοηθήσει θα κάνει και ο νεαρός Χρήστος Τζόλης. Η απουσία του Γιαννούλη αναμένεται να επιβεβαιωθεί με την ανακοίνωση της 23αδας για το αποψινό παιχνίδι από τον Τζον Φαν’τ Σχιπ.

To Top