Χωρίς γκολ για πρώτη φορά με τον Πολωνό

Το χθεσινό ήταν το πέμπτο παιχνίδι του Μίχαλ Πρόμπιερζ στον πάγκο του Άρη, όπου ο Πολωνός γνώρισε την τρίτη του ήττα. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που οι κίτρινοι έμειναν μακριά από το γκολ, με το νέο τους κόουτς.

Στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια είχαν πετύχει επτά γκολ: 2 με Ολυμπιακό, 1 με ΟΦΗ, 1 με Πανιώνιο και 3 με Παναθηναϊκό.

Ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο από όσα πρέπει να κοιτάξει ο προπονητής του Άρη, είναι να μη χαθεί η καλή επιθετική λειτουργία της ομάδας το τελευταίο μήνα.

Οι κίτρινοι τις τελευταίες εβδομάδες (από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό) έδειξαν κάποιες επιθετικές αρετές και έβγαλαν ορισμένους αυτοματισμούς στο χορτάρι, τους οποίους όμως εχθές μετά το πρώτο τέταρτο τους… ξέχασαν. 

Βέβαια μέσα σε όλα αυτά δε θα πρέπει να μας διαφεύγει και το γεγονός πως ο ακυρώθηκε αναίτια γκολ του Ουμπίντες.Ο Άρης ορθά διαμαρτύρεται για το γκολ που του ακυρώθηκε, όμως αυτό δεν αποτελεί άλλοθι για τα επιθετικά του κενά.

Μέχρι τώρα άλλωστε η ομάδα τα προβλήματα στην άμυνα, τα ισοσκέλιζε με την επίθεσή της, σκοράροντας με τον Πρόμπιερζ σε τέσσερα ματς επτά φορές. Χθες όμως δεν έκανε μετά το πρώτο τέταρτο, ούτε μία καλή φάση (με εξαίρεση την κεφαλιά του Φατί) και συν τοις άλλοις αναλώθηκε σε σέντρες και γεμίσματα, τα οποία έκαναν την εμφάνισή τους στη μετά – Τσιώλη εποχή για πρώτη φορά, κόντρα στον Τσιώλη!

Πισωγύρισμα κυριολεκτικά, που όμως θα πρέπει να δώσουν στον Μίχαλ Πρόμπιερζ το έναυσμα για ακόμη περισσότερη δουλειά. Άλλωστε ο ίδιος το είπε… πως “η δουλειά είναι το καλύτερο φάρμακο”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!   

To Top