Χωρίς κατηγορία

Χωρίς Γκρίφιν και Κάρτερ ο ΠΑΟΚ, αμφίβολος ο Γιάνκοβιτς

Με τις γνωστές απουσίες των τελευταίων εβδομάδων θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο επερχόμενο ματς με τον Άρη, για την Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco και από το αεροδρόμιο οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας βρέθηκαν κατευθείαν στο γήπεδο. Ο χρόνος που υπάρχει είναι ελάχιστος και για τον λόγο αυτό, αμέσως μετά την άφιξη της ομάδας, έγινε η πρώτη ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ακολούθησε προπόνηση, όπου δόθηκε έμφαση στην τακτική.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, συμμετείχε σε ένα μικρό μέρος της σημερινής προπόνησης και θα δοκιμάσει αύριο να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Θεραπεία ακολούθησε ο Malcolm Griffin, που υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις και παραμένει εκτός προπονήσεων, όπως άλλωστε και ο Josh Carter που ακολουθεί το μετεγχειρητικό του πρόγραμμα.

Το απόγευμα της Παρασκευής (10/12) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco ενόψει του αγώνα με τον Άρη, που θα διεξαχθεί το βράδυ (20:00) του Σαββάτου στο PAOK Sports Arena για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Basket League».

To Top