Χωρίς Δεληγιαννίδη, αλλά με Σάσσι η αποστολή για τον Άρη

Δεν κατάφερε να ξεπεράσει τελικά το πρόβλημα που αντιμετώπισε στην χθεσινή προπόνηση ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης και έτσι μετά τους Γιακουμάκη Ναμπί έμεινε και αυτός στο Ηράκλειο. Στην αποστολή επέστρεψε ο Αργυρόπουλος μαζί με τον Κουτσιανικούλη και τον Σάσσι.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ: “Με τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη να μη συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα για δεύτερη συνεχόμενη μέρα και να τίθεται έτσι εκτός πλάνων του Χάιμε Βέρα ενόψει του αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΟΦΗ που έγινε το πρωί του Σαββάτου (30/3) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Οι Γιώργος Γιακουμάκης, Αντίλ Ναμπί και Γιάννης Δερμιτζάκης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα κι έμειναν επίσης εκτός αποστολής, όπως και οι τιμωρημένοι λόγω καρτών Βαγιεμπά Σακόρ (έκανε θεραπεία), Νίκος Κοροβέσης, Μιγκέλ Μεγιάδο και Χουάν Νέιρα.

Στη 18μελή αποστολή που θα “πετάξει” το μεσημέρι με προορισμό τη Θεσσαλονίκη συμπερίληφθηκαν οι: Σωτηρίου, Στρέζος, Μπράουν, Γιαννούλης, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Αργυρόπουλος, Κυριακίδης, Οικονόμου, Νάστος, Παπαστεριανός, Ντίνας, Βαζ, Φερέιρα Σόουζα, Κουτσιανικούλης, Σάσι και Βουό.

Όλοι οι υπόλοιποι έμειναν εκτός για λόγους τακτικής”.

To Top