ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χωρίς δηλώσεις και συνέντευξη Τύπου μετά το Άρης – ΟΦΗ, μετρημένα τα άτομα στα δημοσιογραφικά

Δε θα πραγματοποιηθούν δηλώσεις όπως επίσης και η συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα του Άρη με τον ΟΦΗ το Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (21.30).

Αυτό προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, με την ΠΑΕ Άρης να ενημερώνει πως η πρόσβαση στα δημοσιογραφικά θα είναι περιορισμένη και ελεγχόμενη.

Αναφέρεται σχετικά στην ανακοίνωση:

“Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ εναρμονισμένο στους όρους που αναφέρονται στο αγωνιστικό πρωτόκολλο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, που έχει κατατεθεί και εγκριθεί από την αρμόδια Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) και με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, ενημερώνει τα εξής:

Στο παιχνίδι του Σαββάτου (06/06) ΑΡΗΣ-Ο.Φ.Η., λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί, θα εκδοθούν ονομαστικές διαπιστεύσεις, σε περιορισμένο αριθμό και με αυστηρά κριτήρια (ΕΝΑΣ δημοσιογράφος και ΕΝΑΣ τεχνικός ραδιοφώνου από κάθε ΜΜΕ).

Οι κάρτες των Ενώσεων (Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. & Π.Σ.Α.Τ.), καθώς και οι μόνιμες διαπιστεύσεις, που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, δεν θα ΙΣΧΥΟΥΝ, λόγω των όσων προβλέπονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Το ίδιο ισχύει και για τους φωτογράφους, όπου τα πρακτορεία έχουν δικαίωμα να διαπιστεύσουν ονομαστικά έως ΔΥΟ φωτογράφους.

Τα σχετικά αιτήματα για την έκδοση των ονομαστικών διαπιστεύσεων θα πρέπει να αποσταλούν μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη (04/06), στις 15:00, ηλεκτρονικά στο [email protected] (μετά το πέρας της συγκεκριμένης προθεσμίας δεν θα γίνονται δεκτά άλλα αιτήματα).

Η λίστα με τα ονόματα και οι κάρτες των διαπιστεύσεων θα βρίσκονται την ημέρα του αγώνα στην είσοδο του Κλεάνθης Βικελίδης (είσοδος VIP, επί της οδού Αλκμήνης), όπου θα γίνεται θερμομέτρηση και καταγραφή στον κάθε ένα ξεχωριστά και στη συνέχεια θα παραλαμβάνει τη διαπίστευση με την προσκόμιση του αντίστοιχου αποδεικτικού στοιχείου ταυτοπροσωπίας.

Προς αποφυγή ταλαιπωρίας (και παρεξηγήσεων…) δεν θα επιτραπεί σε κανέναν η είσοδος στα δημοσιογραφικά θεωρεία του Κλεάνθης Βικελίδης πέραν αυτών που έχουν ονομαστική διαπίστευση.

Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει επίσης ότι μετά τη λήξη του αγώνα δεν θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου, ενώ δεν θα γίνουν δηλώσεις στη μεικτή ζώνη (τόσο η αίθουσα Τύπου όσο και η μεικτή ζώνη –βάσει υγιειονομικού πρωτοκόλλου- θα παραμείνουν κλειστές).

Θα πρέπει να επισημανθεί, τέλος, ότι τόσο για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στα δημοσιογραφικά θεωρεία (στην είσοδο θα υπάρχουν αντισηπτικά, ενώ οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα κάθονται με βάση τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, ανά δύο καθίσματα) όσο και για τους φωτογράφους στον αγωνιστικό χώρο είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας και γαντιών, που θα πρέπει να φέρουν μαζί τους”.

 

To Top