Χωρίς εισιτήρια το Ξάνθη – Παναθηναϊκός λόγω… Αλαφούζου

Με επίσημη ανακοίνωση της η Ξάνθη γνωστοποίησε πως στην πρεμιέρα της Super League την Κυριακή απέναντι στον Παναθηναϊκό την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι θα έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διάρκειας της ομάδας, αφού δεν θα βγουν εισιτήρια προς πώληση!

Ο λόγος αυτής της απόφασης έχει να κάνει με το άσχημο κλίμα που υπάρχει μεταξύ των φιλάθλων και της διοίκησης του Παναθηναϊκού. Υπενθυμίζεται πως η Ξάνθη ήταν μέσα στους 7 τηλεοπτικά άστεγους, μαζί με τον Παναθηναϊκό, και ουσιαστικά είχαν μια άτυπη συμμαχία στα τηλεοπτικά δρώμενα και φαίνεται πως οι δύο πλευρές έχουν ανοιχτή γραμμή. Έτσι, οι Ακρίτες αποφάσισαν στο μεταξύ τους ματς να μην διαθέσουν καθόλου εισιτήρια στα εκδοτήρια.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν είχαν την ευκαιρία ούτε σε ένα παιχνίδι να δουν την φετινή ομάδα. Αυτό βεβαίως και συνέβη για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία του συλλόγου και αποτέλεσε επιλογή της διοίκησης Αλαφούζου καθώς υπό τον φόβο επεισοδίων επέλεξαν να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών το μοναδικό φιλικό εντός Αττικής κόντρα στον Λεβαδειακό στο Ελ Πάσο.

Την ίδια στιγμή από την πράσινη ΠΑΕ φοβούμενοι πιθανές αντιδράσεις προς την διοίκηση και τον μεγαλομέτοχο επέλεξαν να μην ζητήσουν εισιτήρια για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ στην Ξάνθη. Εκεί, ενδεχομένως έστω και μεμονωμένα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα είχαν την ευκαιρία να δουν την ομάδα τους. Τελικώς, όμως όχι! Η διοίκηση της ακριτικής ομάδας επέλεξε να μην βγάλει εισιτήρια για τον αγώνα με τους πράσινους και δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης: «Μετά την με απόλυτο και κάθετο τρόπο  δήλωση των εκπροσώπων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 17/08/2018, ότι δεν επιθυμεί τη διάθεση εισιτηρίων στους οργανωμένους και μεμονωμένους φιλάθλους της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ λόγω του άσχημου κλίματος που υπάρχει μεταξύ των φιλάθλων και της Διοίκησης, ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει ότι δεν θα διατεθούν εισιτήρια σε καμία ΘΥΡΑ του γηπέδου. Η είσοδος θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας».

To Top