ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χωρίς καινούριο σέντερ με Κολοσσό ο Άρης

Με το υπάρχον ρόστερ θα παραταχθεί ο Άρης απέναντι στον Κολοσσό, αύριο στο Αλεξάνδρειο. Οι κίτρινοι δεν έχουν προλάβει μέχρι σήμερα να βρουν τον κατάλληλο παίκτη για να αντικαταστήσουν τον τραυματία Έρικ Μπάκνερ. 

Ο λόγος που δεν έχει βρεθεί ακόμα ο αντικαταστάτης του Μπάκνερ έχει να κάνει κυρίως με το τι θα συμβεί με το μέλλον του Αμερικανού σέντερ στον Άρη. Άλλον παίκτη θα πάρει ο Άρης αν αποφασιστεί ότι ο Μπάκνερ θα επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του, άλλος παίκτης θα αποκτηθεί αν αποφασιστεί ότι προχωράει η ΚΑΕ σε λύση της συνεργασίας.

Το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης είναι ένα βασικό θέμα, διότι έχουν γίνει ήδη προσθήκες και αλλαγές και είναι λογικό να μην δίνονται χρήματα τόσο εύκολα όπως πριν. Λύση συμβολαίου του Μπάκνερ σημαίνει μεγάλη αποζημίωση, από την στιγμή που ο παίκτης είναι τραυματίας.

Παραμονή του Μπάκνερ σημαίνει ότι θα συνεχίσει η ΚΑΕ να καταβάλλει στον παίκτη το πιο υψηλό συμβόλαιο της ομάδας και επιπλέον χρήματα για τον αντικαταστάτη του όσο ο Μπάκνερ θα είναι τραυματίας.

Την δεδομένη χρονική στιγμή είναι πιο πιθανό ο Άρης να πάει σε φθηνή λύση με μηνιαίο συμβόλαιο και… βλέποντας και κάνοντας.

To Top