ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς καμία… ανάσα, για το 4ο ματς σε 11 μέρες!

Το ματς με την Λάρισα είναι… παρελθόν για τον Άρη, που δεν έχει καθόλου χρόνο να σταθεί στο τι έγινε χθες, από τη στιγμή που σε λίγα 24ωρα έχει τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με την Ξάνθη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Οι “κιτρινόμαυροι” ετοιμάζονται πλέον για το 4ο παιχνίδι τους μέσα σε διάστημα… 11 ημερών! Η αρχή είχε γίνει με τον ΠΑΟΚ στις 4 του μήνα και ακολούθησε μεσοβδόμαδη αναμέτρηση την Τετάρτη με την Ξάνθη για το Κύπελλο και η χθεσινή με την ΑΕΛ.

Την ερχόμενη Τρίτη, στις 19:30, υποδέχονται την Ξάνθη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στον επαναληπτικό της νίκης τους την περασμένη Τετάρτη με 1-0 στα Πηγάδια.

Ιδιαίτερα επιβαρυντικό πρόγραμμα για τους παίκτες, κάτι το οποίο σχολίασε και ο Μίχαελ Ένινγκ σε πρόσφατες δηλώσεις του, απορώντας γιατί έχουν προγραμματιστεί έτσι οι αγώνες, σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η πρόκριση στους “8” είναι αυτό που απασχολεί πλέον, προπονητή και παίκτες, γνωρίζοντας πως αν και είναι το απόλυτο φαβορί ο Άρης, τίποτα δεν έχει ακόμα κριθεί οριστικά.

Από σήμερα κιόλας θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα Κυπέλλου με την Ξάνθη, με τον Γερμανό προπονητή να αποφασίζει αν θα “φρεσκάρει” την ομάδα του, η οποία έδειξε κουρασμένη χθες στην Λάρισα, κάτι που το παραδέχθηκε και ο ίδιος…

 

To Top