Χωρίς Καπετάνο ξεκίνησε η προετοιμασία για τον Πανθρακικό

Η ομάδα ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή με μοναδικό πρόβλημα τον Κώστα Καπετάνο, ο οποίος έκανε θεραπεία για να ξεπεράσει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Όπως επισήμως ενημέρωσε η ΠΑΕ “επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, μετά το ρεπό της Δευτέρας, οπότε και ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση της επόμενης Δευτέρας με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή (26/11, 19:30).

Ο Κώστας Καπετάνος και στη σημερινή προπόνηση έκανε θεραπεία (έχει ένα σφίξιμο στους προσαγωγούς από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα). Πάντως, η κατάσταση του 28χρονου μέσου δεν εμπνέει ανησυχία και στην αυριανή πρωινή προπόνηση (θα γίνει και πάλι στο Ν. Ρύσιο) θα δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι στο ματς της θρακικής πόλης θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Γιάννης Γιαννιώτας (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες), ενώ στον αντίποδα επανέρχεται ο Γιάννης Γκέσιος, που εξέτισε την ποινή του”.

 

To Top