Χωρίς Κατίδη, ετοιμάζει Σουνά

Ο Μάκης Κατσαβάκης ετοιμάζεται να δει την ομάδα του για πρώτη φορά στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μετράει σίγουρα κάποιες σημαντικές απουσίες. Γιαννιώτας, Καπετάνος, Πουλίδο θα είναι εκτός.

Τρεις παίκτες που θεωρητικά θα είναι στον βασικό κορμό. Παράλληλα, δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μάκη Κατσαβάκη, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, ο Γιώργος Κατίδης. Είναι ενδεικτικό ότι χθες το απόγευμα δεν του επιτράπηκε να παρακολουθήσει την θεωρία που έγινε στο βίντεο, πριν την έναρξη της προπόνησης, στην οποία ακολούθησε το δικό του πρόγραμμα.

Όλα δείχνουν ότι όσο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα Κατίδη, ο 19χρονος μέσος δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του Άρη. Την ίδια ώρα, ο Σερραίος τεχνικός σκέφτεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα τον Δημήτρη Σουνά που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στην προετοιμασία, και είναι από τους “μικρούς” ο παίκτης που πήρε το μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στα ως τώρα φιλικά.

Εκτός απροόπτου εκτός του Σουνά, στην άμυνα θα παίξουν οι Γιαννίτσης, Ηρακλής, Παπαζαχαρίας και Παντίδος, στα χαφ οι Παπαστεριανός, Ασλανίδης, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος και ο Γκέσιος στην επίθεση. Η ώρα της… αλήθειας στις 7 μ.μ.

To Top