Χωρίς Κοιλιάρα ο ΟΦΗ, αμφίβολος ο Ποτουρίδης

Δίχως τον Κοιλιάρα που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του θα αγωνιστεί στον εντός έδρας αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης (4/4 15:00) κόντρα στον Άρη ο ΟΦΗ . Στην αποστολή αλλά ερωτηματικό ο Ποτουρίδης.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου η οποία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με τους «κιτρινόμαυρους», χωρίς όμως να λείπουν τα απρόοπτα καθώς ο Κοιλιάρας δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε στους προσαγωγούς, με συνέπεια να τεθεί εκτός πλάνων όπως και οι Παπαστεριανός, Μονιάκης.

 Όσον αφορά τον Ποτουρίδη έβγαλε κανονικά μεν το σημερινό πρόγραμμα, ωστόσο η συμμετοχή του στον αγώνα αποτελεί ερωτηματικό, κάτι το οποίο θα ξεκαθαρίσει πριν από την σέντρα του, ενώ εκτός πλάνων για αγωνιστικούς λόγους έμειναν οι Παναγιώτου, Γιαγκιόζης, Οικονόμου, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Τοπούζης και Νοικοκυράκης.

Σ΄ότι έχει να κάνει με την αποστολή για το εν λόγω ματς αυτή αποτελείται από τους: Στρέζο, Δερμιτζάκη, Φαζό, Κομεσίδη, Μπολάκη, Ποτουρίδη, Βαφέα, Αργυρόπουλο, Νάστο, Πουρτουλίδη, Παπατόλιο, Μαχαίρα, Κοέλιο, Περογαμβράκη, Μάνο, Λεάλ, Κουτσιανικούλη, Ντίνα και Βουό.

To Top