Χωρίς Κουρμπέλη και Ινσούα η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Άρη χωρίς τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Εμάνουελ Ινσούα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις σήμερα το πρωί, μετά το ρεπό που τους είχε δώσει ο Γιώργος Δώνης τη Δευτέρα. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, ακολουθώντας πρόγραμμα υψηλής έντασης, ενώ παράλληλα έκαναν και παιχνίδι με μπάλα.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν είχε στη διάθεσή τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Εμάνουελ Ινσούα, με τον πρώτο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και τον δεύτερο να κάνει θεραπεία. Ο Αργεντινός αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς, ενώ οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες για τη συμμετοχή του αρχηγού της ομάδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Από εκεί και πέρα, Αντονί Μουνιέ και Ουσμάν Κουλιμπαλί συνέχισαν τη θεραπεία τους, την ώρα που ο Σέχου έκανε ατομικό. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, ενώ αύριο (12:00) είναι προγραμματισμένο το φιλικό με την Κ19, όπου ο Δώνης θα δει εν δράσει τον Πάνο Αρμενάκα.

Στο φιλικό θα αγωνιστούν οι: Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Παντελάκης, Θεοχάρης, Πούγγουρας, Αποστολάκης, Στάικος, Τζανδάρης, Αγγελόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Οικονομόπουλος, Κουντουριώτης, Βέργος, Αρμενάκας. Οι υπόλοιποι θα προπονηθούν στις 11:00.

To Top