Χωρίς κόσμο στο πρώτο εντός έδρας ματς των πλέι οφ ο ΠΑΟΚ λόγω της κροτίδας με Ολυμπιακό

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας ανακοίνωσε ότι επιβλήθηκε ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στον ΠΑΟΚ για ρίψεις κροτίδων στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League, η οποία στηρίχθηκε στον νέο αθλητικό νόμο.

Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 23η αγωνιστικη της Stoiximan Super League όπως ανακοίνωσε η ΔΕΑΒ.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει ότι η ποινή στηρίχθηκε στον νέο αθλητικό νόμο και επιβλήθηκε λόγω της ρίψης κροτίδων και μπουκαλιών στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπιση της Βίας (ΔΕΑΒ) ανακοινώνονται τα κατωτέρω:

Α) ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΒΑΣΕΙ Ν.5085/2024

” Διοικητική κύρωση διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου χωρίς παρουσία θεατών, σε οποιαδήποτε εθνική διοργάνωση, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, βάσει του άρθρου 1Α του ν.4326/2015, όπως αυτό προστέθηκε με το άρθρο 10 του ν.5085/2024, λόγω ρίψης εκ μέρους των φιλάθλων της τριών (3) κροτίδων στην κερκίδα και δύο, γεμάτων σε περιεχόμενο, μπουκαλιών εντός αγωνιστικού χώρου, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ, που διεξήχθη στις 18/02/2024 στην Θεσσαλονίκη για το Πρωτάθλημα της Super League”.

 

To Top