ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χωρίς κόσμο το Αστάνα-Άρης! Ανακοίνωση: “Κάναμε τα πάντα, είμαστε αναστατωμένοι, αλλά…”!

Χωρίς κόσμο θα πραγματοποιηθεί η αυριανή πρώτη Ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Άρη με την Αστάνα, στη Νουρ Σουλτάν!

Όπως ανακοίνωσε η τοπική κυβέρνηση, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού, αποφασίστηκε η απαγόρευση της διοργάνωσης μαζικών αθλητικών εκδηλώσεων με θεατές. Το διάταγμα τέθηκε σε ισχύ στις 17 Ιουλίου. Δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχει απαγόρευση των πάντων μετά τις 20:00 στην χώρα.

Η ανακοίνωση της Αστάνα αναφέρει: “Ως αποτέλεσμα της απόφασης του επικεφαλής υγειονομικού γιατρού της πόλης Nur-Sultan, A.S. Beisenova σχετικά με την ενίσχυση των περιοριστικών μέτρων και της καραντίνας στην πρωτεύουσα από την 14η Ιουλίου 2021, αποφασίστηκε η απαγόρευση μαζικών αθλητικών εκδηλώσεων με θεατές. Το διάταγμα τέθηκε σε ισχύ στις 17 Ιουλίου.

Ως εκ τούτου, ο αγώνας UEFA Conference League Round 2, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουλίου 2021, θα διεξαχθεί χωρίς θεατές.

Το προσωπικό και η διοίκηση ρου συλλόγου είναι πολύ αναστατωμένοι από αυτά τα νέα. Η FC Astana κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι οι φίλαθλοι του συλλόγου θα μπορούσαν να είναι παρόντες στις κερκίδες του γηπέδου Astana-Arena, αλλά η επιδημιολογική κατάσταση στην πόλη αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπει αγώνα με τη συμμετοχή θεατών, επειδή η υγεία των ανθρώπων είναι πάνω όλα”.

Υπενθυμίζεται ότι στην ρεβάνς του Κλεάνθης Βικελίδης θα υπάρχουν φίλαθλοι στις κερκίδες σεποσοστό 80% , με την προϋπόθεση ότι θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή θα έχουν νοσήσει τους τελευταίους έξι μήνες.

To Top