Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη

Χωρίς αστικά λεωφορεία θα μείνει ξανά η Θεσσαλονίκη για έξι ώρες σήμερα Τρίτη και την Πέμπτη, καθώς οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ προχωρούν σε νέες στάσεις εργασίας.

Το διοικητικό συμβούλιο των εργαζόμενων πραγματοποίησε εκτάκτως νέα συνεδρίαση, η οποία διήρκησε πάνω από δύο ώρες, και είχε ως αποτέλεσμα την απόφαση του συνδικάτου να προχωρήσει σε στάσεις εργασίας την Τρίτη και την Πέμπτη από τις 10:00 το πρωί έως και τις 16:00.

Τα προβλήματα των εργαζομένων του ΟΑΣΘ ταλανίζουν εδώ και μήνες τους ίδιους καθώς, όπως δήλωσε στο ThessToday.gr, ο ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Γιάννης Δήμκας, «τίποτα από ό,τι έχουμε αιτηθεί δεν έχει γίνει. Ζητάμε κυρίως την επαναφορά των δύο επιδομάτων, αυτό της θέσης ευθύνης και του ανθυγιεινού, τα οποία είχαν περικοπεί από τον περασμένο Μάρτιο και την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας την οποία εδώ και έξι μήνες αποφεύγει το υπουργείο Οικονομικών».

«Επιτέλους κάποιοι πρέπει να σκύψουν και να δουν σοβαρά τα προβλήματα των εργαζομένων» τονίζει στο ThessToday.gr o κ. Δήμκας, με τον ίδιο να προσθέτει πως πρέπει «να σταματήσουν να υπόσχονται απλά πως θα λυθούν όλα αυτά σε μελλοντικό χρόνο».

To Top