ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χωρίς Μέσι το γκαλά της FIFA

Η Μπαρτσελόνα εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε πως κανένας ποδοσφαιριστής της ομάδας δεν θα δώσει το παρών στην απονομή των βραβείων της FIFA εξαιτίας των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Με ηχηρές απουσίες θα πραγματοποιηθεί το γκαλά της FIFA το απόγευμα της Δευτέρας (09/01), όπου θα βραβευθούν οι κορυφαίοι του 2016. Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε πως οι Λιονέλ Μέσι, Τζόρντι Άλμπα, Χαβιέρ Μαστσεράνο, Ζεράρ Πικέ, Σέρχιο Μπουσκέτς, Ιβάν Ράκιτιτς, Νεϊμάρ και Λουίς Σουάρες δεν επρόκειτο να δώσουν το παρών στην εκδήλωση εξαιτίας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Μία απόφαση που προκάλεσε τεράστια έκπληξη, καθώς ο Λιονέλ Μέσι είναι υποψήφιος, μαζί με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Αντουάν Γκριεζμάν για το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της περασμένης χρονιάς. Παράλληλα, οι υπόλοιποι παίκτες της “Μπάρτσα” είναι υποψήφιοι για την καλύτερη ενδεκάδα της περσινής σεζόν.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η απόφαση πάρθηκε το πρωί της Δευτέρας απ’ τους ποδοσφαιριστές της ομάδας κι ο λόγος είναι η επικείμενη κρίσιμη αναμέτρηση με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για τη φάση των 16 του Copa del Rey. Οι “μπλαουγκράνα” γνώρισαν την ήττα με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι, με αποτέλεσμα η πρόκριση να είναι ανοιχτή.

Αντίθετα, κανονικά το παρών στα FIFA Awards θα δώσουν οι διοικητικοί παράγοντες του συλλόγου και συγκεκριμένα ο πρόεδρος, Ζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, o αντιπρόεδρος, Τζόρντι Μέστερ, ο CEO, Όσκαρ Γκράου, ο Άλμπερτ Σολέρ, ο Ρόμπερτ Φερνάντεθ και ο Ραούλ Σανλεχί.

Πηγή: sport24.gr

To Top